Vista'ya maksimum güvenlik

Güncelleme Tarihi:

Vistaya maksimum güvenlik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 09:58

Vista kullanıyorum diye güvenliği elden bırakmayın: İşte kale gibi Vista'ya sahip olmanın sırları.

Haberin Devamı

VİSTA'NIZI DAHA GÜVENLİ HALE GETİRMENİN YOLLARI FOTO ANALİZ

Yapılan araştırmalar, Windows XP'nin halen en çok kullanılan işletim sistemi olduğunu gösteriyor. Vista'nın çıkmasından bu yana Microsoft'un hala Windows XP'nin satış rakamına Vista ile ulaşamaması, şirketin başarısızlığı olarak görülebilir.

Ancak şimdilik dünya her ne kadar Windows XP'yi tercih ediyor olsa da, Vista'ya doğru yavaş da olsa bir kaymanın olduğunu elbette söyleyebiliriz. Birçok açığı bulunan ve güvenlik anlamında üçüncü parti yazılımlara muhtaç olan Windows XP'nin aksine, Microsoft Windows Vista'yı yaratırkenki ana hedefi, XP'de gördüğü güvenlik açıklarını tek tek ortadan kaldırmak ve kullanıcılara daha fazla güvenlik sunmaktı.

Buradan da anlaşılacağı üzere güvenlik bakımından XP'den bir hayli üstün olan Windows Vista'yı kullanarak tehditlerden korunma konusunda önemli bir adım atılabilir. Ancak Vista da elbette tek başına bir kullanıcının güvenliğini sağlamaya yetmeyecektir.

Haberin Devamı

Vista altında çalışan kullanıcıların da dikkat etmesi gereken bazı önemli hususlar var. Windows Vista işletim sistemini kullanan PC kullanıcılarına, adım adım nasıl Vista'ya güvenlik kalkanı kurabileceğini gösteriyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: VİSTA'NIZ İÇİN EN GÜZEL DUVAR KAĞITLARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!