Vestel'den Anneler Günü hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Vestelden Anneler Günü hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2009 11:32

Vestel, Anneler Günü'ne özel olarak hazırladığı geniş yelpazedeki hediye seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Vestel, Anneler Günü’ne özel pek çok hediye seçeneğini bir arada sunuyor. Müzik setinden Ecowash teknolojili bulaşık makinesine, evlerde maksimum hijyen sağlayan temizlik robotundan modern tasarımlı telsiz telefona kadar farklı hediye alternatifleri Anneler Günü’nde annesini Vestel teknolojisi ile mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Ayrıca, Mayıs boyunca devam edecek kampanya kapsamında Vestel’den buzdolabı alan herkese Vestel 19 inç LCD TV hediye ediliyor.

Üstün teknolojili ürünleriyle yaşama keyif ve konfor katan Vestel, Anneler Günü’ne özel sınırsız hediye seçenekleri sunuyor. Ahşap hoparlörleri ile klasik bir görünüm sunan Vestel Microbox müzik seti, bulaşığın miktarına göre yıkama yaparak gereksiz su ve elektrik tüketimini önleyen Ecowash teknolojili Vestel Hera 7009 LX bulaşık makinesi, performansıyla ödüllü Thomas temizlik robotu, güç sarfiyatını azaltan Eco Dect özellikli ve modern tasarımlı Vestel Symphony T30 telsiz telefon gibi birbirinden çeşitli hediye alternatifleri, Anneler Günü’nde annesini Vestel teknolojisiyle buluşturmak isteyenleri bekliyor. Ayrıca, Mayıs sonuna kadar Vestel buzdolabı alan herkes, Vestel 19 inç LCD TV’ye de bedava sahip olarak annesine çifte sürpriz yapabilir.

Haberin Devamı

Klasikten vazgeçemeyen annelere Vestel Microbox müzik seti
Ahşap hoparlörleri ile klasik bir görünüm sunan Vestel Microbox müzik seti, isteğe bağlı olarak aktive edilen 15 watt’lık subwoofer ünitesi ile güçlü bas sesi sağlıyor. USB bağlantısı sayesinde USB bellekteki veya MP3 çalardaki müzik dosyalarını dinlemeyi sağlayan Vestel Microbox, daha iyi ses performansı için ekolayzır ayarlara sahip. Vestel Microbox, zamanlayıcı özelliği ile tanımlanan radyo istasyonu ya da şarkının istenen saatte çalmasını sağlayarak güne favori MP3 veya radyo kanalı ile başlama ayrıcalığı sunuyor.

Tasarruflu annelere Ecowash teknolojili bulaşık makinesi: Vestel Hera 7009 LX
Vestel’in pek çok fonksiyonu bir araya getirerek su, zaman ve enerjiden tasarruf etme imkânı sağlayan Ecowash teknolojili A sınıfı bulaşık makinesi Vestel Hera 7009 LX, bulaşığın miktarına göre yıkama yapıyor. 12 kişilik yemek takımı kapasiteli Vestel Hera 7009 LX bulaşık makinesi, kalabalık aileli annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Thomas temizlik robotu ile sağlıklı ve hijyenik ortamlar
Vestel mağazalarında satışa sunulan Alman teknolojili temizlik robotu Thomas ile anneler aileleri için sağlıklı ve hijyenik ortamlar sağlıyor. Performansıyla dünya çapında pek çok ödül kazanan Thomas temizlik robotu, benzersiz su filtreleme sistemiyle tozu, kiri, polenleri, bakterileri, kedi-köpek tüylerini ve alerjenleri kir toplama kabındaki su içinde hapsediyor.

Detaylara önem veren annelere Vestel Symphony T30 telsiz telefon
Vestel’in beyaz-siyah parlak tasarımlı Eco Dect telsiz telefonu Vestel Symphony T30, detaylara önem veren anneler için şık ve kullanışlı bir hediye seçeneği oluşturuyor. Güç sarfiyatını ve iletim enerjisini azaltan Eco Dect özelliğine sahip olan Vestel Symphony T30 telsiz telefon, %60’a kadar enerji tasarrufu sağlayarak elektrik faturalarını düşürüyor. Geniş ve aydınlatmalı ekrana sahip olan telsiz telefon, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!