Valorant'da İsim (Nick) Nasıl Değiştirilir? Valorant Kullanıcı Adı (Nickname) Değiştirme

Güncelleme Tarihi:

Valorantda İsim (Nick) Nasıl Değiştirilir Valorant Kullanıcı Adı (Nickname) Değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:16

Valorant Riot Games'in popüler FPS oyunu olmaktadır. Valoran'ta bazı oyuncular oyuna kayıt olurken kullandıkları isimlerden memnun olmamaktadır. Bu sebeple Nick yani isim değiştirme işlemleri oyuncular tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Valorant'da isim (nick) nasıl değiştirilir? Valorant kullanıcı adı (nickname) değiştirme işlemlerini sizlere detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Valorant isim değiştirme işlemleri oyuncular tarafından merak edilmektedir. Oyunda isim değiştirme işlemlerini yapılması mümkündür. Bunun için oyuncular bazı adımları takip etmelidir.

Valorant'da İsim (Nick) Nasıl Değiştirilir?

2 Haziran 2020 yılında piyasaya sürülmüş olan Valorant'ta kullanıcılar başlangıçta bir isim ile kayıt olmaktadır. Bazı kullanıcılar koydukları bu isimden memnun olmamaktadır. Nick veya ismini değiştirmek isteyen ve oyuna yeni bir isim ile devam etmek isteyen oyuncular bu işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Valorant 'da isim şu şekilde değiştirilmektedir:

- İlk olarak kullanıcılar Valorant hesabına giriş yapmalıdır.
- Kullanıcılar Riot hesabı ile kullanıcı adı ve şifre girilmelidir.
- Bağlı uygulamaların yanında değiştir seçeneği çıkmaktadır.
- Değiştir seçeneğine tıklayan kullanıcılar buradan isimlerini rahatlıkla değiştirmektedir.
- Daha sonra rastgele butonuna tıklayarak gönder sekmesine tıklamak gerekmektedir.

Valorant'da gözüken isim RİOT hesabının ismi olmaktadır. RİOT hesabında ayarlar bölümüne gidilmesinin ardından sol taraftaki RİOT ID kısmına gidilmelidir. Açılan yerde hem etiket hem de isim değiştirme işlemi yapılabilmektedir. Fakat burada kullanıcıların dikkat edilmesi gereken bir nokta bulunmaktadır. Bir kez ismini değiştiren kişiler bir daha değiştirebilmek için 30 gün beklemeleri gerekmektedir.

Valorant oyuncuları isimlerini kapatma işlemlerini de yapabilmektedir. Bunun için oyun içerisindeyken ESC'ye menü içindeyken de ayarlar menüsüne gidilmelidir. Daha sonra üst tarafta yer alan genel kısmının alt tarafında gizlilik bölümüne gidilmelidir. Burada '' ismimi grubun dışındakilerden gizle'' seçeneği açık yapılmalıdır.

Valorant Kullanıcı Adı (Nickname) Değiştirme

Valorant'a üye olan kullanıcılar kendi isimlerini değiştirmek için yapmaları gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Valorant'ta nickname değiştirme işlemleri detaylı olarak şu şekilde yapılmaktadır:

- Valorant isim değiştirme işlemi Riot Games üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle ilk olarak Riot hesabına girilmesi gerekmektedir.
- Giriş yapılmasının ardından kullanıcıların karşısına bir menü çıkacaktır. Burada ikinci sırada bulunan RIOD ID yazısına tıklamak gerekmektedir.
- Burada kullanıcılara ait RIOT ID görülecektir. İsmin hemen yanında bulunan kalem simgesine tıklayarak düzenleme işlemi başlatılabilir.
- Yeni RIOT ID yazan bölüme kullanılmak istenilen yeni isim yazılmalıdır.
- İsmin yazılmasından sonra yan kutucuğun altında bulunan Rastgele düğmesine tıklamak gerekir.
- Daha sonra aşağı kısımda yer alan Gönder sekmesine tıklamak gerekmektedir.
- Bu işlemlerin ardından Valorant'da isim başarılı bir şekilde değiştirilmiş olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!