Valorant Hesap Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? Valorant Şifre Şifre Değiştirme Ve Sıfırlama

Güncelleme Tarihi:

Valorant Hesap Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Valorant Şifre Şifre Değiştirme Ve Sıfırlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 18:15

Son dönemlerin oldukça popüler olan FPS oyunları içerisinde yer alan Valorant; her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Bununla beraber oyunun hızlıca yayılan popülerliği, bir başka FPS oyunlarına nazaran çok daha fazla tercih edilmektedir. Ancak bazı durumlarda şifrelerin unutulduğu belirtilebilir. Peki Valorant hesap şifremi unuttum ne yapmalıyım? Valorant şifre şifre değiştirme ve sıfırlama işlemleri nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Valorant; FPS oyunları içerisinde çok fazla tercih edilen ve her geçen gün popülaritesi artan bir oyundur. Bunun yanı sıra çok oyunculu bir şekilde oynanmaktadır. Bu oyun; Riot Games tarafından geliştirilmiştir. Oyun; İlk şekilde 2019 senesinin Ekim ayında Project Code A ismiyle yayınlanan oyun, Nisan 2020 senesinde kısıtlı erişim ile kapalı beta dönemine başlayarak daha sonra 2020 senesinin Haziran ayında resmi şekilde yayınlanmıştır. Oyunun geliştirilmesine ise 2014 senesinde başlanmıştır. Valorant; Riot Games'in nişancı oyunun en yeni versiyonudur. Valorant oyununa üyelik hesabı oluşturan kişiler, kimi zaman şifrelerini unutmaktadırlar. Bu yüzden de hesaplarının şifreleri hakkında araştırma yapmaktadırlar. 

 Valorant Hesap Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? 

Haberin Devamı

 Kimi durumlarda Valorant oyuncuları; şifrelerini unutmaktadırlar. Bu yüzden de oyuna girmeleri mümkün olmamaktadır. Böyle bir durum söz konusu olduğunda ise yeni bir şifre belirleyerek, hesaplarını kurtarmak adına aşağıdaki adımları uygulamalıdırlar. Bu adımlar; 

 - account.riotgames.com adresine erişim sağlayarak; Riot Games'in İnternet sitesine erişim sağlanmalı ve giriş yapılmalıdır.

 - Daha sonra oturum açamıyorum ve şifremi unuttum seçenekleri seçilmelidir.

 - Ardından bölge seçilmelidir.

 - Kullanıcı adı girilip, ''OK'' butonuna tıklamak gerekir.

 - Şifrenin sıfırlanması adına bağlantı içerikli maildeki bağlantı tıklanarak, talimatlar izlenmeli ve Valorant şifre değişikliği tamamlanmalıdır.

 - Valorant şifre değişikliği işlemleri tamamlandıktan hemen sonra oyuncunun hesabı ile giriş yapılan bilgisayarlarda oyuna tekrardan giriş yapılması gereklidir. Eğer oyuncu önceden oluşturmuş olduğu Valorant hesabını geri almak isterse, bu metodun değerlendirilmesi yararlı olacaktır. Hesabın şifresinin sıfırlanması adına üyenin kayıtlı mail adresine erişmek gereklidir.

  Valorant Şifre Değiştirme ve Sıfırlama 

 Valorant şifre değiştirme işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına aşağıdaki adımların izlenmesi sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde işlem yapılması önemlidir. 

Haberin Devamı

 - Arama motoruna Riot Games yazılarak, resmi siteye erişmek gerekmektedir. Daha sonra Sign İn yazılarak, ekrandan hesaba erişim sağlanır.

 - Açılan yeni pencerede sağ üst kısımdaki ''Hesap'' butonuna tıklamak gerekir.

 - Ayarlar bölümüne tıklanır.

 - ID'in alt kısmında yer alan şifre bölümünün sağ kısmındaki simgeye tıklanır.

 - Eski şifre girilerek, belirlenen yeni şifre girilip, doğrulanır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!