Valorant Etiket Nasıl Değiştirilir? Valorant Etiket Değiştirme Ve Önerileri

Güncelleme Tarihi:

Valorant Etiket Nasıl Değiştirilir Valorant Etiket Değiştirme Ve Önerileri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:13

Valorant etiket nasıl değiştirilir? Sorusunun cevabı merak konusudur. Valorant etiket, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören FPS oyunudur. Etiket özelliği oyunculara arzu ettiği ismi alma özgürlüğü vermektedir. Ayrıca alınan ismi değiştirme olanağı da tanıyan Riot Games oyunu yoğun ilgi görmektedir. Valorant etiketi nasıl değiştirilir? Valorant etiket değiştirme ve önerilerini detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Valorant etiket, kullanıcılarına kolaylıkla isim değişikliği ya da arkadaş ekleme olanağı vermektedir. Kullanıcı adınızın tam alt kısmında, New Riot ID kutucukları çıkacaktır. Bu bölümde iki ayrı kutucuk görülecektir. Birinci kutucuk isminiz ikinci kutucuk # işaretiyle başlayan etiketinizi yazabilmeniz için kullanılacaktır.

Valorant Etiketi Nasıl Değiştirilir?

Valorant etiketinizi değiştirebilmek için, New Riot ID kutucuklarının bulunduğu alana gelerek birinci kutucuğa adınızı yazmanız gerekmektedir. İkinci kutucuk # işaretiyle başlaması gereken etiketinizin yazılması gereken kutucuktur. Kullanıcı adınızı kopyaladıktan sonra ilk kutucuğa dönerek yapıştırmanız gerekmektedir. Diğer kutucuğa ise arzu ettiğiniz etiket numarasını # den sonra ekleyebilirsiniz.

FPS oyunu Valorant girişi yaptıktan sonra arkadaş ekleme de yapabilirsiniz. Bunun için Valorant girişi yaptıktan sonra, sayfanın sağ alt bölümünde bulunan ikonlardan ilkine(soldaki)tıklayabilirsiniz. Bu kutucuğa arkadaşınızın Riot adı ve etiketini sırasıyla yazmanız gerekecektir. Bu işlemden sonra + simgesini tıklayıp arkadaşınıza istek göndererek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Valorant Etiket Değiştirme Ve Önerileri

Valorant etiketi Riot Games oyununda bilinmesi gereken önemli bölümdür. FPS oyunu Valorant, piyasaya sürüldüğü günden bu yana oyuncuları tarafından büyük beğeni kazanmaktadır. İstediği ismi alabilme özgürlüğü sunan etiket kısmı ise ayrıca tercih nedeni olmaktadır. Stratejik oyunlar arasında bulunan Valorant, oyuncularına bedava sunulmuştur.

Tam sürümü 2.6.2020 tarihinde Riot Games tarafından üretilerek oyunculara ücretsiz sunulmuştur. İki kutucuktan oluşan giriş bölümü karışıklık yaratsa da kolaylıkla öğrenilebilmektedir. En kolay Valorant arkadaş eklemek için; Varolant’a giriş yaptıktan sonra, sağ alt ikonlardan solda bulunanı tıklayın. Arkadaşınıza ait Riot adı ve etiketini sırayla yazmanız gerekmektedir. Daha sonra ise + simgesini tıklayıp arkadaşlık isteği göndererek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Valorant Oyunu Arkadaş Ekleme

Valorant oyunu arkadaş ekleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. İlk olarak Valorant girişi yaparak başlayabilirsiniz. Sağ alt bölümde bulunan iki kutucuktan solda bulunana yani birincisine arkadaşınızın Riot hesabı adını, etiket bölümüne ise # den sonra yazabilirsiniz. Ardından + simgesini tıklayıp arkadaşınıza istek gönderebilirsiniz. İşlem bu kolay yöntemle tamamlanmış olacaktır. Valorant oyuncularına kolaylıkla isim değiştirme ve arkadaş ekleyebilme özgürlüğü vermektedir. Çıkış gününden itibaren yüksek tercih nedeni olarak bilinen Valorant, bir strateji oyunudur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!