Twitter'da takipçiler nasıl çıkarılır? Hızlı, toplu ve kolay Twitter takipçi çıkarma

Güncelleme Tarihi:

Twitterda takipçiler nasıl çıkarılır Hızlı, toplu ve kolay Twitter takipçi çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 03:46

Sosyal medya hesapları son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Twitter'da sosyal medya hesapları arasında oldukça önemli bir yere sahip olan bir uygulamadır. Bu bakımdan Twitter da takipçilerin nasıl çıkarıldığını öğrenerek kolaylıkla çıkarmak isteyebilirsiniz. Twitter'da takipçiler nasıl çıkarılır? Hızlı, toplu ve kolay Twitter takipçi çıkarma yöntemleri nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Twitter'da takipçi çıkarmak isteyen kişilerin öncelikli olarak profiline giriş yapması gerekmektedir. Ardından ise takipçi seçeneğine basılması gerekmektedir. Bu şekilde sizi takip etmesini istemediğiniz takipçileri bularak çıkarmanız mümkün olmaktadır.

Twitter'da Takipçiler Nasıl Çıkarılır?

Twitter'da takipçilerin çıkarılması için uygulanacak olan yöntemler öğrenilmek istenmektedir. Takipçi çıkarmak için öncelikli olarak uygulamaya giriş yapmanız gerekmektedir. Uygulama açıldıktan sonra ise sol üst köşe de yer alan profil resmine basmanız gerekmektedir. Profiliniz açıldıktan sonra ise karşınıza çıkan takipçi seçeneğine tıklamanız gerekir. Sonrasında sizi takip eden kişiler arasından çıkarmak istediğiniz kişiyi bulmanız gerekmektedir.

Takipçinizi çıkarmak için kullanıcının yanında bulunan üç nokta işaretine basmanız gerekir. Karşınıza çıkan menüde ise bu takipçiyi kaldır seçeneğine basmanız gerekecektir. Böylece sizi takip etmesini istemediğiniz kullanıcıları bu şekilde çıkarmanız mümkün olacaktır.

Haberin Devamı

Hızlı, Toplu ve Kolay Twitter Takipçi Çıkarma

Hızlı, toplu ve kolay bir şekilde twitter hesabınızdan takipçi çıkarmak isteyebilirsiniz. Twitter uygulamasında takipçileri çıkarmak için her kullanıcının tek tek çıkarılması gerektiğini söylemek mümkündür. Ancak çok fazla sayıda hesap bulunması durumunda ise bu durumun oldukça zorlayıcı olabileceği söylenebilir. Bu yüzden toplu bir şekilde takipçi çıkarma yöntemlerini uygulayarak pratik bir şekilde istemediğiniz takipçileri çıkarabilirsiniz. Üstelik hızlı ve toplu bir şekilde takipçi çıkarmak size zaman da kazandıracaktır.

Twitter hesabınızda bulunan takipçileri silmek için kullanabileceğiniz iki farklı kod bulunmaktadır. Bu kodlardan birisi sizin takip ettiğiniz ancak sizi takip etmeyen hesapları takipten çıkarmak için kullanılmaktadır. Bir diğer kod ise sizi takip etse de etmese de hesabınızda bulunan tüm takipçileri çıkarmak için kullanılmakta olan bir kod olarak ifade edilebilir.

Twitter hesabınızda sizi takip etmeyen kullanıcıları tespit ederek hızlı bir şekilde takipten çıkmak için öncelikli olarak twitter uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ise takip ediliyor kısmına tıklayın. Hemen ardından ise ögeyi denetle seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir. Bunun yerine klavyeden F-12 tuşuna da basabilirsiniz. Ancak laptop üzerinden işlem yapıyorsanız fn ile beraber F-12 tuşuna basmanız gerekmektedir. Ardından sağ alt köşede açılan pencerede Elements-Console-Sources-Network-Performance seçeneklerini görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sizin açılan pencerede Console seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. Açılan pencereye ise;

setInterval(function () {

 t = $(“.following”).find(“.follow-button”);

 if (!t[0]) {

 window.scrollTo(0, $(document).height());

 } else {

 console.log(t.attr(“class”));

 t.trigger(“click”);

 }

 }, 1000)

kodunu yapıştırarak enter seçeneğine basmanız gerekmektedir. Böylece sizi takip etmeyen ancak sizin takip ettiğiniz hesaplar teker teker takipten çıkılacaktır.

Twitterda Tüm Takipçileri Çıkarma

Twitter hesabınızda bulunan tüm takipçileri çıkarmak istemeniz durumunda da çok fazla kişi bulunmasına bağlı olarak herkesi teker teker çıkarmak oldukça uzun sürecektir. Bu durum da yine bir kod yardımı ile durumu hızlı bir şekilde çözmek mümkün olabilmektedir. Birebir aynı işlemleri uygulayarak yine açılan sayfada Consele seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. Ardından ise;

 setInterval(function() {

Haberin Devamı

 $(“.FollowStatus”).each(function(){

 $(this).parents(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10”).remove();

 });

 $(“div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button”).click();

 }, 20000);

 setInterval(function() {

 $(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10”).remove();

 }, 30000);

 setInterval(function() {

 window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);

 },5000);

 setInterval(function() {

 window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);

 },1000);

kodunu kopyalayıp yapıştırdıktan sonra enter tuşuna basılması gerekmektedir. Böylece takip edilen herkesin pratik ve hızlı bir şekilde takip edilmekten çıkılması söz konusu olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!