Twitter'da flood ne demek? Twitter'da flood yapmak ve atmak anlamı nedir

Güncelleme Tarihi:

Twitterda flood ne demek Twitterda flood yapmak ve atmak anlamı nedir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 19:33

Twitter'da flood, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Twitter'da flood ne demek öğrenebilir ve ne anlama geldiği hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Twitter'da flood ne demek? Twitter'da flood yapmak ve atmak anlamı nedir tüm detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

 

Twitter'da flood üst üste birbiri ile bağlantılı tweetler atmak anlamına gelir. Türkçe anlam olarak da flood bilgisel anlamında kullanılır.

Twitter'da Flood Ne Demek?

Twitter'da flood ne demek ve ne anlama gelir sık sık merak edilerek araştırılan konular arasındadır. Twitter'da yazılması gereken maksimum karakter 280 olduğundan daha uzun yazılar yazmak isteyen kişiler arka arkaya tweet atmaktadır. Bu sayede birbiri ile bağlantılı yazılar yazılır ve tweet olarak atılır. Buna da flood denir. Arka arkaya bir konu hakkında birbirini devamı olan cümleleri ayrı ayrı tweet olarak atmak flood yapmak anlamına gelir. Flood İngilizce bir kelimedir ve Türkçe anlamı da Bilgisel anlamına gelir.

Twitter'da Flood Yapmak Ve Atmak Anlamı Nedir

Haberin Devamı

Twitter'da flood yapmak birbiri ile bağlantılı ayrı ayrı tweetler atmak anlamına gelir. Twitter'da karakter sınırı olduğundan uzun yazı yazmak isteyen kişiler arka arkaya farklı tweetler atarak bu yazılarını tamamlar. Twitterda tek seferde en fazla 280 harf yazıldığından daha uzun yazılar ayrı ayrı tweet olarak atılır. Bu duruma da twitter dilinde Flood adı verilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!