Twitter takibi bırakanlar ve takip etmeyenler nasıl görülür? Instagram takipçi takibi nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

Twitter takibi bırakanlar ve takip etmeyenler nasıl görülür Instagram takipçi takibi nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 21:54

Twitter ve Instagram uygulamasında kullanıcılar takipçi sayısına oldukça önem vermektedir. Özellikle takibi bırakanlar ve takip etmeyenler öğrenilmek istenmektedir. Bu bakımdan takip etmeyenlerin ne şekilde öğrenildiğini bilmek kolaylık sağlayacaktır. Twitter takibi bırakanlar ve takip etmeyenler nasıl görülür? Instagram takipçi takibi nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Twitter ve Instagram uygulamasında hesabınızı takip etmeyenler ve takibi bırakan kişileri görüntülemek önemli olabilmektedir. Bu durumda Twitter ve Instagram hesabında kullanıcıların takipçi sayısına dikkat etmeleri durumunda bu kişileri nasıl görüntüleyeceklerini bilmeleri de oldukça önemli bir hale gelmektedir. Pratik uygulamalar sayesinde zamandan kazanarak takibi bırakan kişileri ve sizin takip ettiğiniz halde sizi takip etmeyi bırakan kişileri kontrol etmeniz de mümkün olmaktadır.

Twitter Takibi Bırakanlar ve Takip Etmeyenler Nasıl Görülür?

Twitter hesabında takibi bırakanları görmek için bir kaç basit adımı uygulamak gerektiğini söylemek mümkündür. Twitter hesabınızda hangi kullanıcıların sizi takip etmeyi bıraktığını veya sizin takip ettiğiniz kişilerden hangi hesapların sizi takip etmediğini öğrenebilmenizin bir yöntemi bulunduğunu söylemek mümkün olacaktır. Twitter uygulamasında takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi kontrol edebilmek için çeşitli yöntemler mevcuttur.

Haberin Devamı

Twitter da takibi bırakan kişileri görmek için who.unfollowed.me web sitesinden faydalanmak mümkün olmaktadır. Bu web sitesi takip edilen kişilerden hangilerinin sizin hesabınızı takip etmediğini göstermektedir. Böylece saatler sürecek olan bir işlemi kısa bir zaman içerisinde kolaylıkla halletmek mümkün olmaktadır.

Instagram Takipçi Takibi Nasıl Yapılır?

Instagram hesabında da takipçi sayılarının oldukça önemli olduğunu söylemek mümkündür. Instagram hesabınızda takipten çıkan kişileri de görebilmeniz için mevcut olarak bulunan birçok uygulama bulunduğu söylenebilir. Bu uygulamalar sayesinde takipçi takibi yapabilmeniz daha kolay bir hale gelmektedir. Aksi takdir de takipçi takibi yapmak oldukça uzun süren bir işlem olarak ifade edilebilir.

Özellikle yüksek takipçi sayısına sahip olan kişiler de takibi bırakan kişileri veya sizin takip ettiğiniz hesapların içerisinden sizi takip etmeyen kişileri tespit etmek oldukça zor olmaktadır. Ancak web sitesinin yardımı ile takipten çıkan kişileri hızlı bir şekilde bulmak mümkündür. Bu durum ise zamandan oldukça fazla tasarruf etmenize imkan sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Follow Meter, takipten çıkanları görebilme imkanı sunan bir uygulama olarak bilinmektedir. Öncelikli olarak uygulamayı indirmeniz ve işletim sistemine kurmanız gerekmektedir. Program kurulduktan sonra aynı cihazdan Instagram uygulamasında hesabınızın da aktif olması oldukça önemlidir. Menüdeki seçenekler üzerinden yeni takipçileri, takibi bırakanları ve geri takip etmedikleriniz de olmak üzere birçok ayrıntıyı inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!