Twitter hesabıma ve profilime kim baktı - Twitter hesabıma bakanlar nasıl anlaşılır

Güncelleme Tarihi:

Twitter hesabıma ve profilime kim baktı - Twitter hesabıma bakanlar nasıl anlaşılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 20:44

Twitter kullanıcıları hesaplarına ve profillerine gizli bir şekilde bakan kişileri öğrenmek ve bu kişiler hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Özellikle kendilerini takip etmeyen kullanıcıların hesaplarına bakması durumunda bu hesaplar hakkında bilgi sahibi olmak istediklerini söylemek mümkündür. Bu bakımdan twitter hesabına bakan kişilerin öğrenilmesi için yöntemler araştırılmaktadır. Twitter hesabıma ve profilime kim baktı? Twitter hesabıma bakanlar nasıl anlaşılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Twitter hesabında gizli profiller olabileceği gibi herkese açık olan profiller de bulunmaktadır. Gizli olan profillere sadece takipçileri ulaşım sağlayabilirken, açık olan hesaplarda yapılan paylaşımlara ise herkesin erişim sağlaması mümkün olmaktadır. Twitter hesabı herkese açık olan kişiler ise kendilerini takip etmedikleri halde profiline bakan kişileri öğrenmek istemektedir.

Twitter Hesabıma ve Profilime Kim Baktı?

Twitter hesabınıza ve profilinize bakan kişileri öğrenmek isteyebilirsiniz. Ancak twitter hesabınıza giren ve profilinize bakan kişileri görmeniz mümkün değildir. Twitter da profilinize bakan kişileri görmeniz için bulunan mevcut bir uygulama bulunmamaktadır. Profilinize kimlerin girdiğini göstereceğini söyleyen uygulamaların ise birçoğu zararlı ve telefonunuza zarar verecek olan uygulamalardır. Bu yüzden telefonunuza indirmeniz tavsiye edilmemektedir. Bu uygulamaların dışında kalanlar ise sahte uygulamalardır ve profilinize kimlerin baktığını size göstermez.

Haberin Devamı

Twitter profilinize bakan kişileri göstereceğini vaat eden uygulamaların birçoğu hesabınızı ele geçirmek için yazılan hileli yazılımlardır. Bazıları ise tanımadığınız kişileri takip etmeniz için yazılan hileler olarak ifade edilebilir. Twitter hesabınıza bakan kişileri size gösterebilecek özelliklere sahip olan bir uygulamanın ise mevcut olmadığını bilmeniz gerekmektedir. Twitter hesabınıza bakan kişileri göstereceğini söyleyen uygulamaların ise birçoğunun telefonunuza veya bilgisayarınıza zarar vereceğini bilmeniz gerekmektedir.

Twitter profilinize bakan kişileri görmenize yardımcı olabilecek bir uygulamanın olmadığı söylenebilir. Bunu vaat eden uygulamaları indirmeniz durumunda ise hesap bilgilerinizin çalınması söz konusu olabilir. Profilinize bakan kişileri aramanız durumunda sadece zaman kaybı yaşamanıza neden olacaktır. Ancak öğrenebilmeniz mümkün değildir.

Twitter Hesabıma Bakanlar Nasıl Anlaşılır?

Twitter hesabına bakan kişilerin öğrenilmesi için her ne kadar uygulanabilecek yöntemler araştırılsa bile yine de böyle bir yöntem olmadığını söylemek mümkündür. Twitter hesabınıza bakan kişilerin anlaşılacağını iddia eden uygulamaların hiç birisi gerçek değildir. Eğer siz de hesabınıza bakan kişilerin anlaşılabileceğini düşünerek bir uygulama yüklediyseniz telefonunuza virüs bulaşmış olabilir. Telefonunuza bulaşan virüsü temizlemek için ise kullanabileceğiniz temizleme programlarını tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Telefonunuzu her ne kadar temizlemeniz mümkün olsa bile hesap bilgilerinizin ele geçirilmesi durumunda hesabınıza tekrar ulaşım sağlamanız oldukça zor olacaktır. Üstelik twitter hesabınıza bakan kişileri görmeniz de mümkün değildir. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz bu tarz uygulamaların ise javascript uzantısına sahip olmaktadır. Google chrome da bir uzantı şeklinde yüklenen bu uygulamaların bir bölümü bilgisayarınıza doğrudan trojen gönderen yazılımlardan meydana gelmektedir.

Twitter hesabınıza bakan kişileri anlamak için geliştirilmiş bir uygulama olmadığını söylemek mümkündür. Ancak hesabınıza bakan kişileri görebileceğinizi söyleyen birçok uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamaların büyük bir çoğunluğu ise zararlı yazılımlar içermektedir. Twitter hesabınıza bakan kişilerin anlaşılması mümkün değildir. Bu amaçla yapılan uygulamalar ise hesabınızı ele geçirmeye yönelik hileli yazılımlar içermektedir. Hesabınıza bakan kişileri öğrenmek için böyle programları indirmemeniz önerilmektedir.

Haberin Devamı

Twitter hesabınıza bakan kişileri öğrenmenize yönelik olarak tasarlanan uygulamaların büyük bir çoğunluğu hesabınızı ele geçirmeye yönelik olarak tasarlanmaktadır. Bunun dışında ise bilgisayarınıza veya telefonunuza virüs göndermek amacıyla da yazılımlar bulunabilir. Kullandığınız cihazları ve twitter hesabınızı tehlikeye atmamak için bu tarz uygulamaları yüklememeniz önerilmektedir. Üstelik yüklemeniz durumunda da hesabınıza bakan kişileri öğrenmeniz mümkün olmayacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!