Twitter dondurma linki 2023 - Geçici olarak Twitter hesabı nasıl dondurulur ve geri açılır

Güncelleme Tarihi:

Twitter dondurma linki 2023 - Geçici olarak Twitter hesabı nasıl dondurulur ve geri açılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 17:50

Dünyanın en popüler sitelerinden birisi Twitter olmaktadır. Popülerliğini korumaya devam eden Twitter ile kullanıcılar oldukça eğlenceli vakitler geçirmektedir. Bunun yanı sıra hesaplarını dondurma isteyen kullanıcılar da bu konuda pek çok araştırma yapmaktadır. Peki Twitter dondurma linki nedir? Geçici olarak Twitter hesabı nasıl dondurulur ve geri açılır? Twitter dondurma işlemleri hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

Twitter sosyal medya platformlarından birisi olup çok sık tercih edilmektedir. Twitter kullanıcıların bilmesi gereken konulardan birisi de hesabın devre dışı bırakılması olmaktadır. Kullanıcılar Twitter hesaplarını kolay bir şekilde dondurabilmektedir.

Twitter Dondurma Linki

Twitter kullanıcılarının site içerisinde vakit geçirebilmeleri için ilk olarak üye olmaları gerekmektedir. Siteye üye olan kullanıcılar istedikleri alanlarda ve konularda kişileri takip edebilir ve pek çok konuda bilgi alabilmektedir. Fakat bazı nedenlerden dolayı hesaplarını dondurmak isteyen kullanıcılar da bulunmaktadır.

Hesaplarının dondurulması işlemi oldukça kolaydır. Kullanıcılar hesaplarını dondurabilmeleri için mutlaka ilk olarak hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir. Giriş işleminden sonra hesap dondurma işlemlerini gerçekleştirmek mümkündür. Twitter hesap dondurma linki şu şekildedir:

Haberin Devamı

- https://twitter.com/i/flow/login

Geçici Olarak Twitter Hesabı Nasıl Dondurulur?

Twitter hesaplarını donduran kişiler daha sonra tekrar hesaplarına geri dönebilmektedir. Fakat bu konuda kullanıcıların bilmeleri gereken noktalar da bulunmaktadır. Twitter hesaplarını dondurmak için şu adımların takip edilmesi gerekir:

- İlk olarak kullanıcıların Twitter hesaplarına giriş yapması gerekmektedir.

- Daha sonra profil simgesinin altında bulunan açılır menüden Ayarlar ve gizlilik öğesine tıklanmalıdır.

- Hesap sekmesinde sayfasının alt kısmında bulunan hesabımı devre dışı bırak öğesine dokunmak gerekir.

- Burada kullanıcıların hesabı devre dışı bırakmaya yönelik bilgileri okuması gerekmektedir.

- Ardından kullanıcı adını devre dışı bırak öğesine tıklanmalıdır.

- İstenen şifre girildikten sonra hesabı devre dışı bırak butonuna tıklayarak onaylanmalıdır.

Twitter Hesabı Nasıl Geri Açılır?

Bazı nedenlerden dolayı hesaplarını dondurmak isteyen kullanıcılar geri dönebilmek için bazı adımları takip etmeleri gerekmektedir. Hesaplarını donduran kişiler şu adımları takip ederek hesaplarını tekrar açabilmektedir:

- Twitter hesabını etkinleştirmek isteyen kişiler ilk olarak twitter.com/login adresine girmeleri gerekir.

Haberin Devamı

- IOS veya Android telefonlarından girmek isteyen kullanıcılar ise Twitter uygulamasına giriş yapması gerekmektedir.

- Burada kullanıcılar giriş kimlik bilgilerini girmeleri gerekir.

- Giriş yapmadan önce hesabın yeniden aktifleştirilmesinin onaylanması gerekmektedir. Onaylanması istenen geri bildirim kullanıcılara iletilecektir.

- Burada hesabı yeniden etkinleştirme seçilir ise kullanıcılar Ana Sayda zaman akışına yönlendirilecektir.

- Fakat hesabın tekrar açılmasının ardından tweet, takipçi ve beğeni gibi öğelerin geri yüklenmesi biraz zaman alabilmektedir.

Twitter Hesabı Devre Dışı Bırakma İşlemlerinde Bilinmesi Gerekenler

Twitter hesabı dondurma ve devre dışı bırakma işlemlerinin gerçekleştirilmesi oldukça kısa sürmektedir. Fakat devre dışı işlemleri dışında bazı noktaların da bilinmesi çok önemlidir. Twitter hesabı devre dışı bırakma işlemlerinde kullanıcıların bilmesi gereken noktalar şunlardır:

Haberin Devamı

- Kullanıcı adı veya e posta adresi değiştirmek için devre dışı bırakma işleminin yapılmasına gerek yoktur. Kullanıcılar istedikleri zaman hesaplarını dondurmadan hesap ayarlarında değişiklik yapabilmektedir.

- Kullanıcı adı veya e postayı başka bir hesapta kullanmak için ilk olarak bunların değiştirilmesi ve devre dışı bırakmadan önce onaylanması gerekmektedir.

- Hesap devre dışı bırakılmadan önce yeniden nasıl kullanılabilir hale getirileceği hakkında bilgi sahibi olmak gerekmektedir.

- Devre dışı bırakıldığında kullanıcı adı ve herkese açık olan Twitter hesabı artık Twitter, ve akıllı telefon uygulamalarında görüntülenememektedir.

- Twitter hesabını devre dışı bırakan kişiler 30 gün sonra geri dönmeleri gerekmektedir. Dondurulan hesaplar 30 gün boyunca geri açılmaz ise hesaplar kapatılmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!