Twitter beğenileri gizleme nasıl yapılır? Beğendiğim gönderileri nasıl gizlerim?

Güncelleme Tarihi:

Twitter beğenileri gizleme nasıl yapılır Beğendiğim gönderileri nasıl gizlerim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 20:15

Günümüzde sosyal medya kullanımları oldukça artmış durumdadır. Özellikle de dünya gündemini takip etmek isteyen kişiler Twitter'ı rahatlıkla kullanılabilir. Twitter beğenileri gizleme nasıl yapılır? Beğendiğim gönderileri nasıl gizlerim tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Twitter platformunda beğenileri gizlemek için doğru adımlar izlenmelidir. Tüm dünyada en çok kullanılan bu sosyal medya platformunda beğenileri gizlemek için öncelikle hesap oturumu açmak gerekir.

Twitter Beğenileri Gizleme Nasıl Yapılır?

Dünya genelinde büyük bir talep gören Twitter sosyal medya platformunda beğenilen gönderileri gizlemek için doğru adımlar izlenmelidir. Bu nedenle yapılması gereken öncelikle mobilden twitter'a girilir. Sonrasında ise hesaptan oturum açılmalıdır. Daha sonra ayarlar menüsüne gidilir. Güvenlik ve gizlilik ayarlarına da erişim sağlanır. Tweet gizliliği sekmesi açılmalıdır. Daha sonra tweetler de gizliye alınarak gizliye al kutusu işaretlenir. Gerçekleştirilen değişiklikler kaydedildikten sonra onay için de şifre girilir. Twitter üzerinden bu sayede beğeniler ve hesap da gizliye alınmış olur. Takip eden kişiler ise beğeni ile yapılan etkileşimleri de göremezler. Hesap tekrar açılmak istendiği takdirde bu işlemlerin de tersi uygulanmalıdır.

Haberin Devamı

Beğendiğim Gönderileri Nasıl Gizlerim?

Sosyal medya platformları arasında Twitter da çok sayıda kullanıcıya sahiptir. Tün dünyada pek çok kişi tarafından kullanılan bu platformda beğenilen gönderilerin gizlenmesi için bazı adımlar uygulanmalıdır. Twitter'de farklı sebeplere dayanarak gönderiler gizlenebilir. Bunları gizlemek için sonuçlar da daha yavaş gelecektir. Kişiler ise takip ettikleri kişilerin gönderileri beğenip beğenmediği de fark edilir. Bazı zamanlar beğenilen gönderiler ayarlar bölümünde kolay bir şekilde de gizlenebilir. Twitter hesabına girildikten sonra hesap ile oturum açarlar. Ayarlar menüsüne girilerek güvenlik ve gizlilik ayarlarına erişim sağlanır. Bu kısımda tweet gizliliği açıldıktan sonra tweetlerimi gizliye al kutusu da işaretlenmelidir.

Twitter Beğeni Problemi Nasıl Ortaya Çıkar?

Twitter pek çok kesime hitap eden önemli bir sosyal platformdur. Sosyal medya ağlarında problem yaşayan kullanıcılar genellikle büyük bir endişe duyarlar. Burada sorunun kısa bir sürede çözülmesi için platform ile iletişime geçilmelidir. İletişim kurmadan önce ise bazı çözüm önerileri denenebilir. Bu açıdan özellikle telefonlarda beğeni sorunu sıkça yaşanmaktadır. Sorun genellikle uygulamaların güncel olmamasından kaynaklanır. Platformun işleyişine bağlı olarak akıllı telefonlar güncellenir. Sonrasında ise market uygulaması da güncellenecektir. Uygulamanın güncellenmesi ile beğeni problemi de ortadan kalkabilir.

Haberin Devamı

Akıllı Telefonların Güncellenmesi

Twitter beğeni probleminin çözülmesi için öncelikle telefon güncellemesinin de yapılması gerekir. Twitter'ın bir bağlantısının bulunmadığı göz önünde bulundurulsa bile aslında önemli bir yere sahiptir. İşletim sistemi güncel olmadığı takdirde diğer tüm aplikasyonlarda da güncellemeler oluşmayabilir. Bu durum ise sadece Twitter'a özel değildir. Diğer tüm uygulamalarda da güncellik durumu etkilenecektir. Günümüzde pek çok kullanıcı akıllı telefon güncellenmesini uzun süre bekletmemeli. Bu durum kullanıcıları sosyal medya hesaplarını rahat kullanmalarını da etkileyecektir.

Twitter Kullanım Detayları

Günümüzde tüm dünyanın ortak sosyal platformlarından birisi de twitter olarak ön plana çıkmaktadır. Özellikle en çok kullanılan bu sosyal medya ağları sayesinde kişiler birbirlerinin paylaşımlarını da rahat bir şekilde görebilirler. Bu paylaşımlara beğeni de rahatlıkla bırakılacaktır. Twitter beğenileri gizlenmek istendiğinde belli adımlar izlenir. Özellikle de farklı sebeplere dayanan gizlenme politikaları uygun şekilde kullanılır. Kişiler takip ettikleri kullanıcının beğenip beğenmediğini kolay bir şekilde öğrenebilir. Takipçiler genel olarak Twitter ayarlarını kolay bir şekilde ayarlayabilirler. Twitter beğenme gönderileri gizlenmesi için doğru adımların uygun sırası ile yapılması gerekmektedir. En fazla kullanılan bu sosyal medya platformlarından uygulamalar da mutlaka güncel tutulmalıdır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!