Twitter 140 karakter sınırını kaldırdı

Güncelleme Tarihi:

Twitter 140 karakter sınırını kaldırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:22

Popüler sosyal medya platformu Twitter, mobil uygulaması ve web sitesi üzerinde değişikliğe gitti.

Haberin Devamı

Kurulduğu günden bugüne kadar 140 karakter sınırından vazgeçmeyen Twitter, kullanıcıları için bu sınırlamayı kısmen kaldırdı. Kullanıcılar artık sadece fotoğraflara özel 420 karakterlik açıklamalar ekleyebilecek.

Tüm sosyal medya platformlarında olduğu gibi, Twitter’da da fotoğraf paylaşımı en çok kullanılan unsurların başında geliyor.

Geçtiğimiz günlerde fotoğrafların üzerine sticker ve yazı ekleyebilme özelliğini aktif edeceğini duyuran Twitter, kullanıcıların daha fazla fotoğraf paylaşması için çalışmalarına devam ediyor. Twitter’ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre kullanıcılar artık fotoğraf paylaşırken fotoğraflara özel açıklamalar ekleyebilecek.

Twitter 140 karakter sınırını kaldırdı

Haberin Devamı

Bugünden itibaren aktif olan özellik web arayüzü de dahil olmak üzere Twitter’ın Android ve iOS uygulamaları için de kullanılabilir durumda.

Ayrıca yeni özelliği kullanmak da oldukça basit. Fotoğraf eklerken fotoğrafın altında bulunan “Açıklama Ekle” butonuna basarak fotoğraf için 420 karakter uzunluğunda açıklama yapılabilecek.

Bu özelliği web arayüzünde kullanmak isteyen kullanıcılar Twitter’ın erişebilirlik ayarlarına girip özelliği aktif etmesi gerekiyor. Tek seferlik yapılacak bu işlem ile kullanıcılar artık fotoğraflara açıklama ekleyebilecekler. 

İndir.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!