Twitch'de İsim Nasıl Değiştirilir? Twitch'de Kullanıcı Adı Değiştirme İşlemi

Güncelleme Tarihi:

Twitchde İsim Nasıl Değiştirilir Twitchde Kullanıcı Adı Değiştirme İşlemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:07

Twitch'de isim nasıl değiştirilir, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan Twitch'de ismin nasıl değiştirildiğini öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Twitch'de isim nasıl değiştirilir? Twitch'de kullanıcı adı değiştirme hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Twitch'de isim değiştirmek için ayarlar sayfasına gitmek ve kullanıcı adını yazmak gerekir. Sonrasında kaydet diyerek şifre doğrulaması yapılır ve kullanıcı ismi değiştirilir.

Twitch'de İsim Nasıl Değiştirilir?

Twitch sık sık kullanılan bir uygulama olduğundan işlemlerin nasıl yapıldığı da merak edilmektedir. Twitch'de isim değiştirmek için öncelikle ayarlar kısmına girmek gerekir. Aynı isim iki kez kullanılamayacağından mutlaka özgün bir ismin tercih edilmesi gerekir.

Kullanıcı adı kısmına girerek istenen ismi yazmak ve sonrasında kaydet butonuna basmak gerekir. Eğer başkası tarafından kullanılan bir isim yazılırsa kaydet butonu aktif olmaz ve bundan dolayı alınmaz. Kimse tarafından kullanılmayan bir isim olması halinde kaydet butonuna basılır ve sonrasında şifre istenerek doğrulama yapılır. Twitch'de kullanıcı adının değişmesi oldukça kolaydır. Bu nedenle de isteyen kişiler kısa bir süre içinde isimlerini değiştirebilir.

Twitch'de Kullanıcı Adı Değiştirme İşlemi

Twitch'de kullanıcı adı değiştirme işleminin nasıl olduğu merak edilmektedir. Birçok kişi tarafından kullanılan bir uygulama olmasından dolayı Twitch işlemleri merak edilerek internet üzerinden araştırılmaktadır. Twitch'de kullanıcı adı değiştirmek için öncelikle Ayarlar bölümüne tıklamak gerekir. Sonrasında Kullanıcı Adı yerine basılır ve istenen kullanıcı adı bu alana yazılır. Kimse tarafından kullanılmayan bir isim bulunduğunda kaydet butonu aktif olur ve bu butona basılması gerekir. Kaydet butonuna basıldıktan sonra uygulama tarafından şifre istenir ve hesap doğrulaması gerçekleştirilir. Eski kullanıcı adı Twitch tarafından 6 ay süreyle saklanır ve kimse tarafından alınmaz. 6 aydan sonra başkası tarafından kullanıcı adının alınması mümkündür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!