Twitch Hesap Silme Linki 2023 - Kalıcı Ve Geçici Olarak Twitch Hesabı Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Twitch Hesap Silme Linki 2023 - Kalıcı Ve Geçici Olarak Twitch Hesabı Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Günümüzde pek çok canlı yayın platformu bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Twitch platformudur. Twitch programında yeteneği olan veya oyuncu olan herkes kolay bir şekilde yayın yapabilmektedir. Üyelik sistemi ile çalışan bu platform içerisinde bazı nedenlerden dolayı ayrılmak isteyenler de olabilmektedir. Peki kalıcı ve geçici olarak Twitch hesabı nasıl silinir ve kapatma işlemi nasıl yapılır? Sizlere Twitch platformundan nasıl çıkılacağı hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Hem ülkemizde hem de dünyada pek çok kişi tarafından takip edilen Twitch günümüzde oldukça popüler bir platformdur. Pek çok üyeye sahip olan Twitch platformundan çıkmak isteyen kişiler için bazı adımların tamamlanması gerekmektedir. 

Kalıcı Olarak Twitch Hesabı Nasıl Silinir? 

Kullanıcılar Twitch üyeliklerini isterlerse telefonlarından isterler ise bilgisayarlarından kapatabilmektedirler. Fakat kullanıcıların burada bilmeleri gereken bir nokta bulunmaktadır. Twitch platformuna üye olan kişiler hesaplarını geçici olarak dondurabilmektedir. Bunun dışında kalıcı olarak silme imkanları da bulunmaktadır. 

Twitch hesabını silen kullanıcılar bir daha aboneliklerine, mesajlarına ve videolarına bir daha ulaşamamaktadır. Bu nedenle kişiler hesap dondurma işlemlerini daha çok tercih etmektedir. Tüm bu bilgilere rağmen hesaplarını silmek isteyen kişiler şu adımları takip etmeleri gerekmektedir: 

Haberin Devamı

 - İlk olarak hesap kapatma linki olan https://www.twitch.tv/user/delete-account linkine tıklanması gerekmektedir.

 - Daha sonra açılan sayfada kullanıcılar hesaplarını neden kapatmak istediklerini kısa bir şekilde belirtmeleri gerekir.

 - Ardından hesabı sil sekmesine tıklanması gerekir.

 - Son adımda ise kullanıcılardan hesap şifresini isteyen bir pencere açılmaktadır. Buraya kullanıcılar hesap şifresini girerek doğrula butonuna tıklaması gerekmektedir.

 - Bu işlemlerin ardından Twitch hesabı kalıcı olarak kapanacaktır. 

 Geçici Olarak Twitch Hesabı Nasıl Silinir? 

 Twitch hesabını kapatmak isteyenler için dondurma işlemleri de bulunmaktadır. Kullanıcılar daha sonra tekrar hesaplarına girmek istiyorlar ise geçici dondurma işlemini uygulamaları gerekir. Eğer kullanıcılar yayın yapmaktan veya izlemekten sıkıldılar ise dondurma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Twitch hesabı dondurma işlemleri için şu adımların takip edilmesi gerekir: 

 - İlk olarak hesap dondurma linki olan https://www.twitch.tv/user/disable-account linkine tıklanması gerekmektedir.

 - Daha sonra açılan sayfada kullanıcılar neden dondurmak istediklerini kısaca belirtmeleri gerekir.

Haberin Devamı

 - Belirttikten sonra hesabı devre dışı bırak butonuna tıklanması gerekir.

 - Son olarak kullanıcılar şifrelerini onayladıktan sonra doğru butonuna tıklaması gerekir.

 - Bu işlemlerin ardından hesap geçici olarak devre dışı kalacaktır. 

 Silinen Twitch Hesabı Geri Alınabilir Mi? 

 Genellikle pek çok sosyal medya platformunda hesap silme işlemlerini gerçekleştirmek mümkün olmamaktadır. Fakat Twitch üzerinden silinen hesapları geri almak mümkündür. Fakat bunun için kullanıcıların destek bölümü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. 

 Bunlar ile birlikte dondurulan hesaplarında geri alınması mümkündür. Dondurulan Twitch hesaplarının da geri dönüşü sağlanmaktadır. Bunun için kullanıcıların şu adımları takip etmesi gerekmektedir: 

Haberin Devamı

 - İlk olarak https://help.twitch.tv/s/contactsupport?language=tr destek linki ile iletişime geçilmelidir.

 - Daha sonra kullanıcılar karşılaştıkları forma adı, Twitch adı ve e-posta adresini doğru bir şekilde girmelidir.

 - Kategori kısmında hesap/oturum açma sorunları kısmına gidilmelidir.

 - Alt kategoride yer alan hesabı yeniden etkinleştirme sekmesine tıklanmalıdır.

 - Konu ve açıklama kısmına kullanıcılar neden geri dönmek istediklerini belirtmelidir.

 - İşletim sistemi seçildikten sonra hesap açma işlemi gerçekleşmektedir.

 - Fakat bu işlemlerin ardından hesaplar hemen açılmamaktadır. Bunun için kullanıcıların birkaç gün beklemesi gerekmektedir. Destek bölümü kısa sürede kullanıcılar ile iletişime geçmektedir. 

Haberin Devamı

 Buradaki yapılan işlemler dondurma veya kalıcı silme işlemlerinden sonra yapılabilmektedir. Hesaplarını silen veya donduran kullanıcılar bu adımları takip ettikten sorun birkaç gün içerisinde yeniden hesaplarına kavuşabilmektedir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!