Türk Telekom Grubu Bridge Alliance'a katıldı

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom Grubu Bridge Alliancea katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 20:33

Türk Telekom Grubu, Asya-Pasifik Bölgesi'nin mobil operatörlerini bir araya getiren ve bölgenin en büyük mobil birliği Bridge Alliance'a katıldı.

Haberin Devamı

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Telekom Grubu, 700 milyonun üzerinde müşteriye ulaşan Bridge Alliance'da Türkiye'yi temsil eden ilk şirket oldu.


İşbirliği, Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir ve Bridge Alliance Üst Yöneticisi (CEO) Eileen Tan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen imza töreninde duyuruldu.

İmza töreninde konuşan Erkan Akdemir, Bridge Alliance'a katılımlarının müşterilerinin lehine değer yaratacak işbirliklerini hayata geçirmeleri için uygun zemini oluşturacağını bildirdi.

Yapacakları anlaşmalarla, uluslararası dolaşım alanında bireysel ve kurumsal müşterilerine, üye operatörlerin mobil şebekelerinden uygun koşullarda yararlanabilme imkanı sunacaklarını vurgulayan Akdemir, "İşbirliği ile iletişimde bölgeler arasındaki sınırlar ortadan kalkacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ortaklık kapsamında, operatörler arasında yapılacak işbirlikleri; müşterilerin uluslararası dolaşımda Türk Telekom'un şebekesinden faydalanabilmesine imkan verecek.

Güney Kore, Hindistan, Japonya, Avustralya, Tayland, Hong Kong, Singapur, Tayvan, Vietnam, Bangladeş, Sri Lanka, Burkina Faso, Çad, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gana, Gabon, Kenya, Malavi, Madagaskar, Nijer, Nijerya, Ruanda, Seyşeller, Filipinler, Sierra Leone, Tanzanya, Uganda, Zambiya, Macau, Malezya, Endonezya, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Kuveyt'te faaliyet gösteren en güçlü 36 mobil operatörü bir araya getiren Bridge Alliance; uluslararası dolaşım, makineler arası iletişim ve kurumsal alanda çalışmalar yürütüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!