TTNET yazılım mağazasını açıyor

Güncelleme Tarihi:

TTNET yazılım mağazasını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 11:33

TTNET, 14 farklı kategorideki 90’a yakın teknoloji uygulamasının yer aldığı yazılım mağazası PlusClouds’u müşterilerine sunmaya başlıyor.

Haberin Devamı

E-fatura Platformu, kurumsal kaynak planlaması çözümü Netsis ERP ve online toplantı servisi Toplante de TTNET’in sunduğu diğer bulut teknolojisi çözümleri arasında yer alıyor.

TTNET’in yeni bulut bilişim çözümlerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya; “Dijital dünyadaki liderliğimizi bulut bilişim teknolojisi çözümleriyle devam ettirmeyi hedefliyoruz. Ekonomimizin büyümesinde ve ülkemizin kalkınmasında önemli bir yere sahip tüm kurumlar altyapı ve donanım masrafı yapmadan, “kirala ve öde” modeli ile ihtiyaç duydukları yazılımları bulut teknolojisi üzerinden kullanarak maliyet avantajı sağlayacak, verimliliklerini artıracak ve iş süreçlerini kolaylaştıracak” dedi.

Şirket, bulut bilişim teknolojisi üzerinden sunduğu çözümleriyle, başta KOBİ’ler olmak üzere tüm işletmeleri teknoloji ile buluşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

TTNET ilk etapta bulut tabanlı yazılım çözümleri mağazası PlusClouds, e-fatura Platformu, kurumsal kaynak planlaması çözümü Netsis ERP ve online toplantı servisi Toplante’yi müşterilerine sunuyor.

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya; “Dijital dünyadaki liderliğimizi başta KOBİ’ler olmak üzere tüm işletmelere avantaj sağlayacak bulut bilişim teknolojisi çözümleriyle devam ettirmeyi hedefliyoruz. Hız ve verimlilik sağlayan, maliyet avantajı sunan bulut bilişim çözümlerini, kurumsal müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz” dedi. TTNET İş Geliştirme Direktörü Özlen Tanrıverdi ve TTNET Kurumsal Pazarlama ve Satış Departman Müdürü Ahmet Çalık da toplantıda, TTNET’in bulut çözümleriyle ilgili bilgi verdi.

PlusClouds yazılım mağazası ile KOBİ’ler, 14 farklı ürün kategorisi altında yaklaşık 90 uygulamanın arasından ihtiyaç duydukları bulut bilişim tabanlı yazılım çözümlerini “kullandığın kadar öde” modeli ile avantajlı olarak satın alabiliyor. PlusClouds Yazılım Mağazası; Hukuk, Kamu, IT, Eğitim, Sağlık, Ticaret gibi birçok farklı sektöre yönelik özelleştirilmiş yazılımlara ev sahipliği yapıyor.

KOBİ’ler için e-fatura hizmeti

Haberin Devamı

TTNET’in iş ortağı İzibiz ile geliştirdiği e-fatura portal çözümü ile 2014 Nisan ayı itibarı ile e-fatura zorunluluğu getirilen kurumlara, e-fatura portalı üzerinden hizmet verilmesi hedefleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!