Trendyol'da Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir? Trendyol Telefon Numarası Değiştirme

Güncelleme Tarihi:

Trendyolda Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir Trendyol Telefon Numarası Değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:56

Trendyol son zamanlarda oldukça popüler hale gelen bir online alışveriş platformu olarak bilinmektedir. Trendyol üzerinden alışveriş yapmak için öncelikli olarak kullanıcıların kendilerine özel bir hesap oluşturmaları gerekmektedir. Hesabınıza eklediğiniz telefon numarasını değiştirmek istemeniz durumunda ise ne şekilde yapacağınızı öğrenmek isteyebilirsiniz. Trendyol'da telefon numarası nasıl değiştirilir? Trendyol telefon numarası değiştirme nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Kullandığınız numarayı değiştirmeniz durumunda Trendyol hesabınızda da güncelleme yapmak isteyebilirsiniz. Trendyol hesabınızda bulunan numarayı değiştirmek için ise hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ise hesap ayarlarınızı değiştirmeniz gerektiğini söylemek mümkündür. Hesap ayarları kısmından telefon numaranızı güncellemeniz mümkün olmaktadır.

Trendyol'da Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir?

Kullandığınız telefon numarasını değiştirmeniz halinde Trendyol hesabınızda bulunan eski numaranızı da güncellemeniz gerektiğini söylemek mümkündür. Trendyol da "Telefon Numaramı Değiştir" butonuna basarak cep telefonunuza gelen kodu yazmanız durumunda kolaylıkla telefon numarası değişikliği yapmanız mümkün olmaktadır. Telefon numarasını değiştirmek istediğiniz de aynı zamanda doğrulama yapmanız gerektiğini de bilmeniz gerekmektedir. Telefon numarası değişikliği yapmak için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hem cep telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan Trendyol hesabınız da numara değişikliği yapabilmenizin mümkün olduğu da söylenebilir.

Trendyol Telefon Numarası Değiştirme

Trendyol hesabınızda yer alan telefon numarasının değiştirilmesi için öncelikli olarak hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ekranın sağ alt köşesinde yer alan hesabım bölümüne basılması gerekmektedir. Açılan ekranda ise hesap bilgilerim kısmına basılması gerekir. Kullanıcı bilgilerim kısmına tıklandıktan sonra ise yer alan bilgilerden birisi de telefon numaranız olacaktır. Sisteme kayıtlı olan eski telefon numaranızı sildikten sonra güncel olan telefon numaranızı yazabilirsiniz.

Yeni telefon numaranızı yazdıktan sonra cep telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir. Gelen doğrulama kodunu yazdıktan sonra ise Trendyol'da telefon numaranızı güncellemeniz mümkün olmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!