Tinder Hesap Silme 2023 - Kalıcı Ve Geçici Olarak Tinder Hesabı Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Tinder Hesap Silme 2023 - Kalıcı Ve Geçici Olarak Tinder Hesabı Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Tinder, insanların birbiri ile iletişime geçmesini ve sosyalleşmesini sağlayan bir arkadaşlık uygulamasına verilen isimdir. Tinder uygulamasında kullanıcılar, birden çok kişiyle aynı anda tanışarak sohbet edebilir. Pek çok kullanıcı uygulamayı çok severek kullanırken, bazı kullanıcılar da Tinder hesap silme adımlarının nasıl gerçekleştirildiğiniz merak ediyor. Kalıcı ve geçici olarak Tinder hesabı nasıl silinir ve kapatma işlemi nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Tinder, genellikle bölgesel olarak kullanıcıların çok beğendiği ve iletişim kurmak istediği kişilerle eşleşmesine de imkan tanıyor. Kullanıcının etkileşime geçtiği, iletişim kurmak istediği kişi de isteği kabul ettiği zaman eşleşme sağlanıyor ve sohbet kısa zaman içinde başlatılıyor. Bu uygulama üzerinden her geçen gün 26 milyondan fazla eşleşme yapılıyor. Bu sayede de Tinder, dünyanın en popüler flört uygulaması olma özelliğini taşıyor. Tinder uygulamasını kullanan kullanıcılar, bazen merak ettikleri için bazen de insanlarla sohbet ederek vakit geçirmek için bu uygulamada hesap açabiliyorlar. Çok yaygın bir kullanım alanına sahip olan bu uygulamayı silmek isteyen kullanıcıların sayısı da çok fazladır. 

 Tinder uygulamasının, daha çok özellik hizmeti sunan iki farklı seçeneği vardır. Bunlar ise; Tinder Plus ve Tinder Gold olarak bilinir. Tinder hesabınızı kalıcı bir şekilde silmeden önce eğer, ücretli olarak kullanılabilen uygulamalarda da üyeliğiniz bulunuyorsa daha sonra da ücret ödememek için üyeliğinizi iptal ettirmeniz gerekir. 

Haberin Devamı

 Android'te Tinder Gold ve Tinder Plus Hesap Silme İşlemi 

Google Play Store uygulamasına giderek arama bölümüne Tinder yazarak uygulamayı aramanız gerekir. 

Tinder uygulamasını seçtikten sonra da "Aboneliği İptal Et" seçeneğine tıklamanız gerekir. 

Son olarak da iptal etme kararınızı onaylayarak işlemi sonlandırabilirsiniz. 

iOS'ta Tinder Gold ve Tinder Plus Hesap Silme İşlemi 

App Store'a giriş yaparak ve sayfayı aşağıya doğru kaydırarak Apple kimliği ve giriş bilgilerinizi seçmeniz gerekir. 

Sayfayı aşağıya doğru kaydırarak Abonelikler > Yönet > Tinder adımlarını takip etmeniz gerekir. 

Aboneliği bitir seçeneğine basarak seçimizi kapalı konumuna getirerek son olarak işleminizi sonlandırmasanız gerekir. 

Tinder Uygulamasında Kalıcı Olarak Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? 

 Tinder uygulamasında mobil uygulama üzerinden ya da Tinder'ın web sitesinden hesap silme işlemini de sadece dakikalar içinde gerçekleştirebilirsiniz.

  Mobil Uygulama Üzerinden Tinder Hesabını Kalıcı Silme 

Haberin Devamı

 Öncelikle mobil cihazınıza yüklemiş olduğunuz Tinder uygulamasını açmanız gerekir. Üst panonun en sağ tarafında yer alan kişi figürüne tıklayarak daha sonda da "Ayarlar" seçeneğine basmanız gerekir. Daha sonra da açılan sayfanın en alt tarafına inmek için ekranı kaydırmanız gerekir. Sayfanın en altında bulunan "Hesabı Sil" butonuna tıklamanız gerekir. Bu adımda ise uygulama, sizden hesabınızı neden silmek istediğinizi sorar. Sizin için en uygun olan seçeneğe tıklayarak ve işlemi tamamlayabilirsiniz. Bu noktada ise bir önceki adıma benzeyen bir şekilde uygulamadan neden ayrılmak istediğinizi soran bazı seçenekler karşınıza çıkar. 

 Verilen seçeneklerden birisini işaretleyerek "Hesap Silme İşlemine Devam Et" butonuna tıklamanız gerekir. Tinder uygulaması son bir kez hesap silme işleminden emin olup olmadığını soran bir sayfa açacaktır. Bu aşamada hesabınızı kalıcı olarak silmek istemezseniz "Hesabımı Dondur" seçeneğini tercih edebilirsiniz. Hesabınızı silme işlemine de devam etmek isterseniz de "Hesabımı Sil" butonuna tıklamanız gerekir. Bu adımı da gerçekleştirdikten sonra, Tinder hesabınızı kalıcı olarak silme işlemini başarı İle tamamlamış olursunuz. Tinder'da, hesap silme işlemini tamamladıktan sonra bazen "Tinder hesap silinemedi" gibi bir sorun ile kullanıcılar karşılaşabiliyor. Bu durumda ise, internet bağlantınızı kontrol ederek tüm bu işlemleri yeniden gerçekleştirmeniz gerekebilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!