TikTok'da video sesleri ve müzikleri nasıl indirilir? TikTok sesleri ve müzikleri indirme işlemi

Güncelleme Tarihi:

TikTokda video sesleri ve müzikleri nasıl indirilir TikTok sesleri ve müzikleri indirme işlemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 23:02

TikTok videolarına genellikle içeriklerle uyumlu müzikler eşlik ediyor. Bazen o şarkılardan birini söyleyen sanatçıyı tanımayabiliyoruz. Ama çoğu durumda şarkıyı indirmek ve yeniden dinlemek istiyoruz. Ama cihazınıza herhangi bir uygulama indirmenize gerek kalmadan TikTok'tan herhangi bir videonun sesini indirmek mümkün bir hale geliyor. Tiktok'da video sesleri ve müzikleri nasıl indirilir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Her uygulamada beğendiğimiz bazı müzikleri telefonumuza indirmek ve daha sonra da dinlemek istiyoruz. Bunu mümkün kılan bazı yöntemler bulunuyor.

 Tiktok'da Video Sesleri ve Müzikleri Nasıl İndirilir?

 Telefonunuzda saklamak istediğiniz gösterişli temalardan birisi de, bütün bu temaları herhangi bir kısıtlama olmadan indirmenize izin verecek olan sayfayı ziyaret etmeniz gerekir. Ardından bağlantıyı yapıştırmanız da yeterlidir. Aynı zamanda telefonu kullanıyorsanız bunun için girişe basmanız yeterlidir. Daha sonra ise, sonucu yapıştırmanız gerekir.

 Chrome kullanıyorsanız bağlantıyı eksiksiz bir şekilde kopyalayarak tam URL'yi yapıştırmanız gerekir. Öncelikle indirmek istediğimiz TikTok videosunun sesini tanımlamanız gerekir. Tüm bu sesleri bekleme kuyruğuna gerek duymadan da rahatlıkla indirebilirsiniz. Bunun için herhangi bir sınırlama da yoktur. Videoyu tamamen indirmeye yarayan çeşitli uygulamalar da bulunuyor. Ama bu durumda istediğiniz dosyayı MP3 olarak indirmeniz gerekiyor. MP3 dosyasını indirmek için gerekli olan bağlantıyı telefona kopyalayabilir ya da bilgisayarda erişerek SSS TikTok'a içeri girdikten sonra bağlantıyı kutuya yapıştırabilirsiniz. Daha sonra da İndir'i tıklamanız gerekir. Genellikle de MP3 olarak indirilir. Ana bazen sıkıştırıldığı zaman dosya değişebilir M4A'da da piyasadaki cihazların desteklemiş olduğu dosyalardan bir diğeridir. Yine de, Play Store'da yer alan bir uygulama olan M4A'dan MP3'e Dönüştürücü ile M4A'yı MP3'e dönüştürme seçeneği bulunur.

Haberin Devamı

 SSS TikTok platformu, videoları tamamen indirmenize izin verir. İstiyorsanız, "TikTok Video Nasıl İndirilir" sekmesine gelerek kolaylıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda içeri girdikten sonra bütün bağlantıyı yapıştırarak gerçekleştireceğiniz işlem sadece birkaç dakika sürer. Aynı zamanda filigran bırakmaz. TikTok'tan herhangi bir videoyu indirmek için öğreticiyi tamamlamanız gerekir. Bunlardan herhangi birini sınırlama olmadan rahatlıkla indirebilirsiniz. Bunun için de sadece resmi uygulamayı kullanmanız ve bunu yapmak için gerekli olan birkaç adımı izlemeniz gerekir.

Haberin Devamı

 Tiktok Sesleri ve Müzikleri İndirme İşlemi

 Tiktok’ta sesleri ve müzikleri indirme işlemine başlamadan önce müziği tanımlamanız gerekir. Daha sonra da istediğiniz tüm müzikleri kolaylıkla indirebilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz videoyu tamamen indirmenize imkan tanıyan uygulamalar da bulunuyor. Ama bu durumlarda indirdiğiniz dosya MP3 şeklinde olur.

 TikTok üzerinden duyduğunuz bir şarkıyı bulmak için ekranın orta alt bölümünde yer alan artı butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra da ekranın üst kısmında yer alan ses seçeneğine dokunmanız gerekir. TikTok, size çeşitli kategorilere ayrılmış bir şekilde kullanabileceğiniz müzikleri ve trend şarkıları gösterir. İlk olarak indirmek istediğiniz MP3 dosyasının bağlantı adresini kopyalamanız gerekir. Daha sonra da bu kopyaladığınız bağlantıyı indir seçeneğinin boşluğuna koyarak indirebilirsiniz. Tüm bu işlemleri sstik.io adresinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Müzikleri ve sesleri Tiktoktan indirmek için kullanabileceğiniz Snabtube uygulaması bulunuyor. Bu uygulama ile de, bilgisayarınızın tarayıcı bölümünde yer alan bir tarayıcı uzantısı eklemeniz gerekiyor. Eklendiği zaman, fare imlecini kaydetmek istediğiniz TikTok videosunun üzerine getirmeniz ve indir düğmesine basmanız gerekir. Burada WEBM, MP4 ve 3GP formatlarında indirme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Ama bunları indirmeden seçmeniz gerekiyor. Bu sayede sevdiğiniz platformlarda duyup beğendiğiniz ses ve müzikleri kolaylıkla indirerek yeniden dinleme imkanı bulabilirsiniz. En popüler müziklerle hazırlanmış olan eğlenceli içerikler ile eğlenceli vakit geçirirken yeni müzikleri keşfetme imkanı bulabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!