TikTok video ve ses dönüştürücü nedir? TikTok video dönüştürücü uygulamalar

Güncelleme Tarihi:

TikTok video ve ses dönüştürücü nedir TikTok video dönüştürücü uygulamalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 20:34

TikTok'un platformunun temeli olarak akılda kalıcı ses kullanımı olmasaydı, uygulama bugün olduğu kadar popüler olmazdı. Mevcut en iyi on TikTok videosunu MP3 dönüştürücülere ve bunları TikTok videolarınızı MP3'e dönüştürürken nasıl kullanacağınızı sizler için derledik.

Haberin Devamı

TikTok kullanıcılarının yaratıcılığının bolluğu kesinlikle platformun başarısını yönlendirirken, bu 1-2 dakikalık ses kayıtları gerçekten günlerce kafanızda yankılanıyor.

 Tiktok Video ve Ses Dönüştürücü Nedir?

 Sesler TikTok'un merkezindedir. Tam olarak doğru sesle eşleştirilen bir video, gönderinizin paylaşılabilirliğini artırabilir ve viral sesler, TikTok topluluğunun her yerinden içerik oluşturuculara sesinizi kendi videolarında kullanmaları için ilham verebilir.

 TikTok'ta video çekerken kendi seslerinizi, diğer videolardaki sesleri veya TikTok'un müzik kitaplığındaki sesleri kullanabilirsiniz. Ayrıca ses kaydı da yapabilirsiniz. Diğer yandan bir TikTok videosu gördüğünüzde ve kullanılan sesi beğendiğinizde, videoyu tamamen indirmeden sadece kullanılan sesi almak isteyebilirsiniz. Bunun için bir videodan ses dönüştürücü site ya da uygulamaya ihtiyacınız olacaktır.

Haberin Devamı

 Gelecekteki TikTok videolarında kullanmak üzere kendi seslerinizi oluşturmak istiyorsanız, uygulamadaki bu geçici çözümü kullanarak bunu yapabilirsiniz. Özel sesler komik bir ses, bir ses efekti, popüler bir şarkının cover'ı veya bulabileceğin herhangi bir şey olabilir.

 Tiktok Video Dönüştürücü Uygulamalar

 Bu konu hakkında tonlarca araştırma yaptıktan sonra, TikTok kullanıcılarının TikTok videosunu MP3'e dönüştürmek için iki popüler yöntem kullandığını öğrendik. TikTok videolarını MP3'e dönüştürmenin iki ana yolu şunlardır;

 Çevrimiçi bir araç kullanarak TikTok videosunu doğrudan MP3 olarak indirebilirsiniz. Video URL'si, bu yöntemde ihtiyacınız olan şeydir. Ses efektini indirmek istediğiniz TikTok videosuna gidin ve sağ panel menüsündeki "Paylaş" okuna dokunun. "Bağlantıyı kopyala"yı seçin. Google üzerinden "Tiktok videodan ses dönüştürücü” yazdıktan sonra, size sunulan sitelerin herhangi birinden yardım alabilirsiniz.

 Site açıldıktan sonra size gösterilen alana Videonun video bağlantısını yapıştırın. Araç sizin için TikTok'u MP3'e otomatik olarak dönüştürdüğü için videonun MP3 sürümünü indirebilirsiniz. Bu dönüşüm için birkaç çevrimiçi site kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Diğer bir yöntem ise uygulamalardır. Android ya da iOS telefonlarınızın “Play” mağazalarından bu konu hakkında pek çok uygulama bulabilirsiniz. Ancak genel olarak kaliteli bir uygulama arıyorsanız, en popüler ve en çok kullanılan uygulamalardan biri Wondershare Online UniConverter'dır . Bu TikTok video MP3 dönüştürücü, seçtiğiniz bir tarayıcı ile çevrimiçi olarak ücretsiz kullanılabilir. Bu nedenle videoyu sese dönüştürmek ve indirmek için zaman harcamanıza gerek kalmaz.

 Örnek olarak Wondershare UniConverter'ı kullanarak, TikTok videosunu yerel depolama alanınıza indirdirin. Sonraki adımda ya "Dosyaları Seçin" ya da dönüştürmek istediğiniz videoyu çevrimiçi aracın ana sayfasına sürükleyip bırakın. Dosyaları seçerseniz, dönüştürmek istediğiniz TikTok videosunu içe aktarmak için yerel cihazınızın deposuna yönlendirileceksiniz.

Haberin Devamı

 Dönüştürme sekmesini kullanarak TikTok videosunu dönüştürmek istediğiniz ses biçimini seçin; işlemi başlatmak için "Dönüştür"ü seçin. Dönüştürme tamamlandıktan sonra "İndir"e dokunun. Dönüştürülen videonuz seçtiğiniz herhangi bir konuma kaydedilecektir.

 Videolarınızı MP3'e dönüştürmek için hangi yolu seçerseniz seçin, çevrimiçi olarak sunulan en yüksek puanlı ücretsiz ve hızlı TikTok'tan MP3'e dönüştürücüleri tanımanız çok önemlidir. TikTok videonuzu MP3'e dönüştürecek ve size en iyi ses kalitesini verecek araçları bilmelisiniz. Bu araçlar size çevrimiçi ve ücretsiz olarak en hızlı sonuçları sağlayacaktır. Bunlar;

 SSSTiktok Çevrimiçi Aracı: TikTok, size TikTok'tan video indirmenin ve aynı anda MP3'e dönüştürmenin en hızlı yolunu sağlayan çevrimiçi bir araçtır.

Haberin Devamı

 Tiktok Video İndirici: TikTok videosunu MP3'e dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir diğer en iyi araç, TikTok Video Downloader çevrimiçi aracıdır. TikTok videonuzun bağlantısını doğrudan yapıştırmanıza ve videonun sesini yerel depolama alanınıza indirmenize izin veren ücretsiz bir web sitesidir.

 TikTok'tan MP3'e Dönüştürücü: MP3 dönüştürücüler için en iyi çevrimiçi uygulamalardan biridir. Mac İşletim Sistemi, Android cihazlar, Windows Sistemi ve diğer iOS cihazlarda çalışır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!