Tiktok Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir? Tiktok İsim Değiştirme

Güncelleme Tarihi:

Tiktok Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir Tiktok İsim Değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:53

Tiktok kullanıcı adı nasıl değiştirilir, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanının geniş olmasından dolayı da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Tiktok kullanıcı adının nasıl değiştirildiğini öğrenebilir ve buna göre kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Tiktok kullanıcı adı nasıl değiştirilir? Tiktok isim değiştirme araştırdık ve yazımızı detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Tiktok kullanıcı adını değiştirmek için Profil seçeneğine tıklayarak Profil Düzenle kısmına basmak gerekir. Sonrasında istediğiniz kullanıcı adını yazarak değişim işlemini gerçekleştirmek mümkündür.

Tiktok Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Tiktok sık sık kullanılan bir sosyal medya uygulaması olduğundan yapılan işlemler de sıklıkla merak edilmektedir. Tiktok hesaplarının isimlerini nasıl değiştirmek gerektiği birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Tiktok kullanıcı adını değiştirmek için sağ kısımda yer alan Profil seçeneğine tıklamak gerekir. Sonrasında Profili Düzenle butonuna tıklamak ve daha sonra yeni istenen kullanıcı adını ilgili alana yazmak gerekir.

Kullanıcı adı başkası tarafından kullanılıyor ise bu ismin tekrar kullanılması mümkün değildir. Kimse tarafından kullanılmayan bir kullanıcı adı bularak bunu yazmak gerekir. Tiktok'da kullanıcı adını her 30 günde bir değiştirmek mümkündür. Ayrıca kullanıcı adında yalnızca harf, numara, nokta ya da alt çizgi bulunmasına izin verilmektedir.

Tiktok İsim Değiştirme

Tiktok'da isim değiştirmek için ne yapmak ve hangi işlemleri gerçekleştirmek gerektiği birçok kişi tarafından merak edilen konulardan biridir. Tiktok hesaplarının 30 gün içinde yalnızca bir kez kullanıcı adı değiştirme hakkı bulunmaktadır. Ayrıca kullanıcı isimlerinde yalnızca nokta, alt çizgi, harf ve numaralar bulunabilir. Tiktok isim değiştirme işlemi için sağ alt kısımda yer alan Profil seçeneğine basarak Profili düzenle alanına tıklamak gerekir. Sonrasında açılan yere yeni kullanıcı adını yazmak ve kaydet butonuna basarak tiktok ismini değiştirme işlemini tamamlamak gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!