TikTok gül ne kadar ve kaç TL? TikTok'da gül hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok gül ne kadar ve kaç TL TikTokda gül hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 03:13

Tiktok gül, ne kadar olduğu merak edilen konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Tiktok gül ne kadar öğrenebilir ve kaç TL olduğu hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Tiktok gül ne kadar ve kaç TL? Tiktok'da gül hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Tiktok gül, 25 kuruştur. Tiktok'da hediye gül göndermek isteyen kişiler 25 kuruş vererek gönderim yapmaktadır.

Tiktok Gül Ne Kadar ve Kaç TL?

Tiktok gül, sık sık tiktok'da gönderilen hediyelerden biridir. Canlı yayınlarda kişiler birbirlerine hediye göndermektedir. Gül göndermek isteyen kişiler 25 kuruş vererek birbirlerine gül göndermektedir. Tiktok üzerinden kazanç elde etmek mümkündür. Düzenli ve kaliteli içerikler üreterek tiktok üzerinden izlenme elde etmek ve para kazanmak mümkün olmaktadır.

Tiktok'da Gül Hediyesi Nasıl Verilir ve Kaç Para Kazandırır?

Tiktok'da gül 25 kuruştur ve gül göndermek isteyen kişiler 25 kuruş vererek ya da jeton alarak gönderim yapmaktadır. Hediye gül sayesinde gül alan kişilere 10 kuruş yüklenir. Tiktok %60 komisyon aldığı için 25 kuruştan 10 kuruş kazanılmaktadır. Komisyonlar sürekli olarak değişir ve bundan dolayı da internet üzerinden takip edilmesi gerekir. En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Tiktok sıklıkla merak edilmektedir. Tiktokta gül sıkça kullanılır ve hesaplar arasında hediye olarak da gül gönderimi yapılır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!