The Witcher 3: Wild Hunt Hileleri - Tüm Witcher 3 Hile Kodları (Pc Ve Ps3)

Güncelleme Tarihi:

The Witcher 3: Wild Hunt Hileleri - Tüm Witcher 3 Hile Kodları (Pc Ve Ps3)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 20:37

The Witcher 3 oyuncuları büyüleyen, oyun dünyasının vazgeçilmez oyunlarından biridir. Bir önceki sürümünün üstüne yeni özellikler getirerek, oyunculara alternatif birçok yenilik sunmaktadır. Ancak birçok zorluğu bulunan bu oyunu geliştirmek isteyen ya da oyun içerisinde daha kolay bir şekilde hareket etmek isteyen oyuncular hileler ile oyunu genişletebilir. The Witcher 3 Wild Hunt Hileleri ve tüm Witcher 3 hile kodlarını detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Her oyuncu zaman zaman oyun içerisinde ufak destek almak isteyebilir ya da oyunu daha farklı bir hale getirmek için hile kodlarını tercih edebilir. Birkaç ufak işlemle, hile kod bölümünü açtıktan sonra kolay bir şekilde hilelerinizi geliştirebilirsiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt Hileleri

The Witcher 3 hilelerini yapmak için oyun esnasında “~” tuşuna basmanız gerekmektedir. Sonrasında ise karşınıza bir kutu çıkmaktadır. Kutu içerisine dilediğiniz hileyi yazarak oyun oynamaya devam edebilirsiniz.

The Witcher 3 Sağlık ve Can Hileleri

Oyun içerisinde en sık duyulan ihtiyaçlardan biri sağlık ve candır. The Witcher 3 içerisinde uygulayabileceğiniz birçok farklı sağlık ve can hilesi bulunmaktadır. Bu hileler ise şu şekilde sıralanabilir;

Hile kutusu içerisine “GOD” yazarak ölümsüz ve yenilmez bir karakter olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer sağlık kutusu içerisine “Healme” Geralt sağlık çubuğunu doldurabilirsiniz.

Çarpıştığınız düşmanları öldürmek için ise “Killall” yazarak bütün düşmanlarınızı yok edebilirsiniz.

The Witcher 3 Karakter Değiştirme Hileleri

The Witcher 3’te birkaç farklı hile kullanarak karakterlerinizi değiştirebilirsiniz. Karakter değiştirmek için kullanabileceğiniz hileler ise şu şekildedir;

Oyunda Ciri karakteri olmak için hile kutusu içerisine “Ciri” yazmanız yeterli olacaktır.

Eğer Geralt karakteri olmak istiyorsanız “Geralt” yazarak karakterinizi değiştirebilirsiniz.

The Witcher 3 Seviye Hileleri

The Witcher 3 içerisinde seviye değiştirmek için kullanabileceğiniz hileler ise şu şekilde sıralanabilir;

Setlevel (.) yazarak içerisine kaç level olmak istiyorsanız girerek, istediğiniz seviye olabilirsiniz.

Eğer birim halinde seviye atlamak istiyorsanız “Levelup” yazarak karakterinizin seviyesini birim halinde değiştirebilirsiniz.

Deneyim puanı elde etmek için ise “addexp(.)” yazıp, kutucuk içerisine istediğiniz puanı yazarak puanınızı yükseltebilirsiniz.

The Witcher 3 Görünüş Hileleri

Geralt’a sakal yapmak için “setbeard(1)” yazarak kolay bir şekilde sakal hilesi yapabilirsiniz. Ancak eğer Geralt’ın sakalını yok etmek istiyorsanız “shave” yazmanız gerekmektedir. Eğer karakterinize dövme eklemek istiyorsanız “seatattoo(1)” yazarak dövme ekleyebilir ya da “seatatto(0)” yazarak dövmeyi yok edebilirsiniz.

The Witcher 3 Envanter Hileleri

The Witcher 3 içerisinde envanter ve para hileleri yapabilirsiniz. The Witcher 3 için uygulayabileceğiniz para ve envanter hileleri ise şu şekildedir;

Haberin Devamı

Para hilesi için “addmoney(#)” yazarak istediğiniz para miktarını girebilirsiniz.

Para azaltmak için ise “removemoney(#)” yazarak paranızı azaltabilirsiniz.

Envanterde bulunan şeyi arttırmak için ise “additem(name,#)” olarak hileyi girerek envanterdeki istediğiniz bir eşyayı istediğiniz sayıya getirebilirsiniz.

The Witcher 3 Harita Hileleri

The Witcher 3 içerisinde kullanabileceğiniz iki farklı harita hilesi bulunmaktadır. Eğer tüm tabelaları keşfetmek istiyorsanız “ShowAIIFT(1)” yazarak bütün tabelaları keşfedebilirsiniz. Tüm harita ve simgeleri keşfetmek için ise “ShowPins(1)” yazarak hileyi aktif hale getirebilirsiniz.

The Witcher 3 NPC ve Gwent Hileleri

The Witcher 3 NPC hilesi bir tanedir. Bunun için “spawn(name,#) yapmanız yeterli olacaktır. Sonrasında istediğiniz kadar size NPC gelir. The Witcher 3 gwent hileleri ise şu şekildedir;

Haberin Devamı

Gwent oynamak istiyorsanız eğer “Secretgwint” yazabilirsiniz.

Mevcut Gwent oyununu kazanmak istiyorsanız “winGwint(#)” yazabilirsiniz.

Gwent kartı eklemek için ise “addgwintcards” yazabilirsiniz.

İstenilen kartı, daha fazla sayıda eklemek için ise hile kutusu içerisine "additem(gwint_card_werewold, 10)" yazmanız gerekmektedir. Bu sayede istediğiniz kartı, istediğiniz sayıda rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!