TERA: Rising yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

TERA: Rising yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2013 10:18

MMO oyuncularının yakından tanıdığı Gameforge, TERA: Rising adlı ücretsiz MMO’nun oynanabilir hale geldiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Gameforge, “Alev Mağarası” adında yeni bir zindan ve “Kahramanların Gök Zinciri” adlı 3v3 arena karşılaşma mekanizması ile oyunculara çok sayıda yeni mücadele seçeneği ve ödüller sunuyor.

Alev Mağarası ve Kahramanların Gök Zinciri, PvE ve PVP sevenlerin hizmetine sunulacak. Alev Mağarası zindanında oyun severler, çeşitli zorluluk derecelerinde mücadele ederek sıralama listesinde en üst seviyelere gelmeye çalışacaklar. En üst derecelere ulaşan oyuncular, çeşitli ödüllerin sahibi olacaklar. Bunun yanı sıra zindan savaşlarında bir değişiklik sunan mini oyunlar da zindan mücadelesini farklı kılacak cinsten.

Oyuncular, Kahramanların Gök Zinciri arenasına girerek 3v3 karşılaşmalarda birbirlerine meydan okuyabilecekler. Arena savaşlarında başarı gösteren savaşçılar, yeni bir işlev olan kan tutkunu puanları kazanacaklar. Oyuncular, kan tutkunu puanlarını kullanarak özel PvP donanımlarına sahip olabilecekler. Arenada yüksek bir sıralamaya ulaşan oyun severler, bununla beraber çok özel bir güç yeteneğini etkinleştirebilecekler. Ayrıca yeni seyirci modu ile arena karşılaşmasında mağlup olan oyuncular, savaşın devamını izleyebilecekler.

TERA‘nın ücretsiz modeli iki temel hesap türü içerecek: Acemi ve Kıdemli. Acemi hesaba sahip oyuncular; ırk, sınıf, merci, ekipman ve PvP içerikleri gibi tüm oyun içeriklerine sınırsız erişim sağlayabilecekler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!