Telefon numarasından Instagram hesabı bulma işlemi nasıl yapılır? (Android & İphone)

Güncelleme Tarihi:

Telefon numarasından Instagram hesabı bulma işlemi nasıl yapılır (Android & İphone)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 15:03

Telefon numarasından Instagram hesabı bulma işlemi, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan telefon numarası ile Instagram hesabının nasıl bulunduğunu öğrenebilir ve buna göre kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Telefon numarasından Instagram hesabı bulma işlemi nasıl yapılır (Android & iPhone) detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Telefon numarasından Instagram hesabı bulmak için hesapla telefon numarasının bağlantılı olması gerekmektedir. Aynı zamanda Instagram uygulamasında da rehbere erişim izninin verilmiş olması gerekir.

 Telefon Numarasından Instagram Hesabı Bulma İşlemi Nasıl Yapılır? (Android & iPhone)

 Telefon numarası ile Instagram hesabı bulmak mümkündür. Bunun için birçok özelliğin bulunması gerekmektedir. Öncelikle telefon numarasından Instagram hesabı almak için o hesabın numara ile kayıt edilmiş olması gerekir. Sonrasında bu kişinin arayan kişinin rehberinde de telefon numarasının kayıtlı olması gerekir. Son olarak arayan kişinin Instagram uygulaması için de rehber erişimine izin verilmiş olması gerekir.

 Telefonlardan Instagram uygulamasını açmak ve profil simgesine tıklamak gerekir. Sonrasında menüye girmek ve bu alandan kişileri takip et kısmına tıklayarak kişiler seçeneğine basmak gerekir. Bazı telefonlarda Instagram uygulaması kişilerine erişim yapabilsin mi diye bir soru gelirse buna izin vermek gerekir. Bu izinden sonra rehberde kayıtlı olan Instagram hesapları listelenir ve buradan aradığınız kişiye ulaşabilirsiniz. Rehberinizde kayıtlı olmayan kimsenin Instagram hesabını görmeniz mümkün değildir.

Haberin Devamı

 Telefon Numarasından Instagram Nasıl Bulunur?

 Telefon numarası ile instagram hesabı bulmak için bu hesabın instagram hesabının ve telefon numarasının birbiri ile bağlanmış olması gerekmektedir. Sonrasında da bu kişinin sizin rehberinizde kayıtlı olması gerekir. Rehberinizde kayıtlı olmayan kişilerin instagram hesaplarını bulmanız mümkün değildir. Instagram arama alanında yalnızca kullanıcı adı ve isim ile arama yapıldığından rehber ile yalnızca kişileri arayabilirsiniz. Bu aramayı yapmak için sağ alt kısımdaki profil simgesine tıklamak gerekir. Sonrasında menüye girerek kişileri takip et'e basmak ve kişiler seçeneğine de tıklamak gerekir. Kişilere erişim seçeneği karşınıza gelirse buna izin vermeniz gerekir. Bu rehber ile Instagramı birbirine bağlar ve rehberinizde kayıtlı olan Instagram hesapları karşınıza çıkar.

 

BAKMADAN GEÇME!