Spigen Essential F720S: Telefonları hızlıca şarj eden powerbank

Güncelleme Tarihi:

Spigen Essential F720S: Telefonları hızlıca şarj eden powerbank
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2018 10:13

Spigen'in satışa sunduğu ve telefonları oldukça hızlı şarj eden Spigen Essential F720S, bataryası tükenen ve hızlıca telefonunu prizden uzak, kolayca şarj etmek isteyenler için tasarlandı.

Haberin Devamı

Spigen'in Türkiye'de de kullanıcılarıyla buluşturduğu Essential F720S, 20100 mAh tipi batarya kullanıyor. Bu da bir telefonu defalarca şarj edebileceği anlamına geliyor. Ancak tek özelliği elbette bu değil. Quick Charge 3.0 teknolojisini de kullanan bu powerbank, telefonları son derece hızlı şekilde şarj ediyor ve kullanıcıların uzun süre powerbank'e bağlı kalmasını da önlüyor. 35 dakikada telefonları yüzde 80 oranında şarj etmesi, hayli başarılı.

Taşıma çantasıyla birlikte satışa sunulan cihazın üzerinde 5 LED kontrol göstergesi bulunuyor ve powerbank'in doluluk oranını anbean gösteriyor. Bu arada bu powerbank'te yer alan kısa devre koruma sistemi, akıllı cihazların güvenli bir şekilde şarj olmasını sağlıyor. Tüm cihazlara uyum sağlayan taşınabilir söz konusu şarj cihazı; yüksek sıcaklık koruması, aşırı gerilim, deşarj, ters bağlantı, kısa devre ve akım koruması fonksiyonları ile ön plana çıkıyor. 

Üzerinde iki farklı USB girişi olduğundan aynı anda iki cihazı şarj edebiliyorsunuz ki bu tip powerbank'lerde artık birden fazla giriş standart haline gelmiş durumda.

Ürünün Türkiye fiyatı ise 179.90 TL.

BAKMADAN GEÇME!