Snapchat'de silinen mesajlar nasıl görülür? Snapchat silinen mesajları geri getirme ve görme

Güncelleme Tarihi:

Snapchatde silinen mesajlar nasıl görülür Snapchat silinen mesajları geri getirme ve görme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 03:42

Snapchat uygulaması, son zamanlarda telefonlara yüklenen en önemli uygulamalar arasında yer alır. Uygulama, videolar, metin mesajlarını ve fotoğrafları paylaşarak aileniz ve arkadaşlarınızla kolaylıkla bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Snapchat'de silinen mesajlar nasıl görülür sizler için derledik.

Haberin Devamı

Snapchat, aldığınız ya da gönderdiğiniz videoları, mesajları ya da resimleri sadece 10 saniye içinde silebilir. Mesajlar, kalıcı bir şekilde sileceği için, bunları sohbet ekranına kaydetmeniz sizin için iyi olabilir.

 Snapchat'de Silinen Mesajlar Nasıl Görülür?

 Teknoloji telefonunuz için de her zaman çok önemlidir. Bugün, kayıp anlık mesajların kurtarılması da oldukça kolaydır. Bu mesajlar ise, iPhone Veri Kurtarma ve Android Veri Kurtarma ile kolaylıkla kurtarılabilir. Bu araçlar, kaybolan ya da silinen anlık görüntü mesajlarını geri yüklemeye yardımcı olacak şekilde etkili anlık görüntü kurtarma özelliğine de sahiptir.

 Snapchat silinen Mesajları geri alma işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Snapchat, metin eklemenize, fotoğraf çekmenize, videolar kaydetmenize imkan tanır. Aynı zamanda bunları arkadaşlarınız ve sevdikleriniz arasında sadece birkaç saniye görüntülenebilen en popüler video paylaşım uygulamaları arasında yer alır. Snapchat’ta, silinen mesajlar geri alınabilir. Bu, gönderdiğiniz ya da aldığınız fotoğrafların kalıcı bir şekilde silinmeden önce sadece 10 saniye süre ile görüntülendiği bu video paylaşım uygulamasının en dikkat çekici ve şaşırtıcı özelliğidir. Aynı zamanda Messenger ve Facebook gibi arkadaşlarınızla da sohbet etmenizi sağlar.

Haberin Devamı

 Arkadaşlarınızla sadece fotoğraflar aracılığı ile iletişim kurabilir ve telefonlarınızda herhangi bir iz bırakmadan sonsuza kadar kaybolmadan önce birkaç saniye kadar görebilirler. Son zamanlarda, bu uygulama, kullanıcıları için Discover Mesajları gibi ilginç ve benzersiz özelliklere sahip olan bazı en son güncellemeleri de aldı. Snapchat, sadece zamanlayıcıdan sonra mesajlarınızı kurtaramayacağınız fikrine sahip olduğu için milyonlarca kullanıcı arasında çok çok daha popüler oldu.

 Snapchat Silinen Mesajları Geri Alma

 Snapchat mesajlarını nasıl alabileceğinizi kolaylıkla öğrenmek için şu adımları izlemeniz gerekir:

Herhangi bir telefonunuzu, dizüstü bilgisayarınızı ya da PC’nizi açarak Android telefonunuzu bir USB yıldırım kablosu yardımı ile ona bağlamanız gerekir.

Haberin Devamı

Android telefonunuzun PC ya da dizüstü bilgisayar ile bağlantısı kurulduktan sonra da, Android telefonunuzun içeriğine PC ya da dizüstü bilgisayar üzerinden sizin tarafınızdan da erişilebilir.

Android telefonunuzun içinde depolanan tüm dosyaların, verilerin ve klasörlerin görüntüleneceği telefonunuzun Dahili Deposuna gitmeniz de gerekir.

Ekranda yer alan seçenekler içinde gezinerek ve “Android” e tıklamanız gerekir.

Telefonunuzun uygulamaları içinden silinen her mesaj ya da veri genellikle sizin bilginiz olmadan arka planda kaydedilir. Bu veriler ise, sadece depolanan uygulamaların önbelleğini temizlediğiniz zaman kalıcı olarak silinir.

“Android” klasörlerinin içeriği ise, ekranda görüntülendiği zaman, “data” ya tıklamanız gerekir.

Haberin Devamı

Android cihazınızda yüklü olan herhangi bir uygulamadan önbelleğe alınmış olan tüm verilere buradan erişilebilir. Snapchat mesajlarını kurtarmak ve görüntülemek için “com.snapchat.android” e tıklamanız gerekir. Snapchat’tan silinen mesajları bu şekilde kolaylıkla kurtarabilirsiniz.

Snapchat Silinen Mesajları Geri Getirme ve Görme

 Snapchat uygulamasına mesajları geri getirmek için kullanabileceğiniz bir diğer uygulama ise, Dumpster uygulamasıdır. Çöp kutusu, android telefonunuzda yer alan geri dönüşüm kutusu şeklinde çalışan bir Google Play Store uygulamasıdır. Dumpster, videolar, görüntüler, ses, pdf, zip, mp3, mp4, ppt, doc, avi, jpg, mpg, rar ve diğer kullanılan tüm dosya türlerini de içeren Android cihazınızdan silinen içeriği kurtarma yeteneği vardır. Bunun için cihazınızı köklendirmenize gerek yoktur. Hatta bir İnternet bağlantısına sahip olmanız bile gerekli değildir. Bu da Snapchat’ınızda silinmiş olan verilerinizi alabilen en iyi uygulamadır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!