Snapchat'da 10 saniye kuralı kalkıyor

Güncelleme Tarihi:

Snapchatda 10 saniye kuralı kalkıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 10:55

Snapchat, yayınladığı son güncelleme ile birlikte video çekiminde 10 saniye kuralını teknik olarak kaldırdı. Yeni güncelleme ile birlikte ardı ardına 6 tane 10 saniyelik video çekilebilecek.

Haberin Devamı

Popüler uygulamanın son güncellemesi ile birlikte uygulama üzerinden görüntü kaydetmek ve düzenlemek kolaylaşıyor. Çoklu Snap Kaydetme adını taşıyan yeni özellik, art arda 6 tane 10 saniyelik klip kaydı yapmayı mümkün kılıyor. Kullanıcılar kayıt işlemini tamamlandıktan sonra çekilen görüntüleri değerlendirip en çok beğendiklerini hikayelerinde paylaşıp telefonlarına kaydedebiliyor.

Snapchat'ın güncellemesi bu özellikle de sınırlı kalmıyor. Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılarına “tint brush” (renk fırçası) adını taşıyan bir düzenleme aracı da sunan Snapchat, bu araç sayesinde fotoğraflarda görülen nesnelerin renginde düzenleme yapılabilmesine olanak tanıyor. 

Çoklu Snap Kaydetme özelliğiyle kullanıcıların daha çok video kaydetmesi ve daha fazla paylaşım yapması amaçlanıyor. Renk fırçası ise Photoshop’taki sihirli asa ve hızlı seçim araçlarını hatırlatıyor. Bu özellik, sadece parmakları kullanarak renkler üzerinde özgürce oynanmasını mümkün kılıyor. Kullanıcılar, uygulamak istedikleri rengi seçtikten ve uygulama alanını işaretledikten sonra renk fırçası kalan işlemi otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Çoklu Snap Kaydetme özelliği şimdilik sadece iOS platformunda kullanılabilirken Renk Fırçası özelliği iOS ve Android üzerinden kullanılabiliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!