Snapchat ses değiştirme efekti nasıl yapılır? Snapchat ses efektleri

Güncelleme Tarihi:

Snapchat ses değiştirme efekti nasıl yapılır Snapchat ses efektleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 03:09

Sanpchat ses değiştirme özelliğini kolaylıkla deneyebilirsiniz. 2011 yılında Snap Inc kurucularından Bobby Murphy, Evan Spiegel ve Reggie Brown’ un ortaklaşa geliştirdiği anlık mesaj uygulamasıdır. Snapchat platformlar arasında akıllı telefonlara kurulan uygulama sayesinde anlık ses, görüntü, metin ve video gönderimi sağlamaktadır. Sanpchat ses değiştirme efekti nasıl yapılır? Snapchat ses efektlerini derledik.

Haberin Devamı

Snapchat ses değiştirme işlemi içeriklerinizde kullanılabilmektedir. Bir tür arttırılmış gerçeklik uygulaması şeklinde işlev gören Lensler arasında bulunmaktadır. Ses filtrelerini seçebilmek için ekranın alt köşesinde bulunan hoparlör ikonunu kullanmanız gerekmektedir. Snap(eklenti) kaydınızı işlemleri takip ederek kolaylıkla yapabilir, anlık gönderim sağlayabilirsiniz. Keyifli, eğlenceli bir mesaj portalı olan Snapchat uygulamasını siz de kullanabilirsiniz.

 Snapchat Ses Değiştirme Efekti Nasıl Yapılır?

 Ses değiştirme işlevi de bulunan Snapchat uygulamasını kullanabilmek için uygulamanızı başlatmanız gerekmektedir. Ekranda beyaz ızgarayı görünceye kadar basılı tutmanız gerekmektedir. Gelen ekranda yakalama düğmesinin sağında bulunan kaydırma listesini kullanarak filtrenizi belirleyerek bir lens seçebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Burada seçiminizi yaptıktan sonra video Snap kaydı yapmak için çekim düğmesini basılı olarak kullanmanız yeterlidir. Kaydınızı sonlandırmak için yakalama düğmesinden çıkarak ekranın solunda alt köşede hoparlör simgesini göreceksiniz. İndirme seçeneğinin yanında bulunan hikaye simgesine ekleyip ses filtresine dokunarak deneme yapabilirsiniz. Snapchat anlık ses, video, metin gibi içeriklerinizi arzu ettiğiniz şekilde göndermenize olanak vermektedir. Hemen uygulamanızı indirebilir kolaylıkla üretebileceğiniz içerik paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

 Snapchat Ses Efektleri

 Sapchat ses efektleri kullanabilmek için öncelikle uygulama girişi yapmanız gerekmektedir. Ardından beyaz ızgaranın görünmesini bekleyin, ara yüz üzerinde basılı tuttuğunuzda gelecektir.

Beyaz ızgarayı gördükten sonra altta bulunan yakalama düğmesinin sağındaki kaydırma listesinden filtre seçiminizi yapmanız gerekmektedir.

Filtreniz seçimli- seçimsiz durumda video snap ekleyebilir, kaydetmek için de çekim düğmesini basılı tutmanız gerekmektedir.

Yakalama düğmesinden çıkarak kaydınızı bitirin ve ekranın sol alt köşesinden yeni bir hoparlör bularak indirme yanındaki hikaye simgesine ekleyebilirsiniz.

Ses filtresini dokunarak deneyebilirsiniz. Bunun için ise “Ses Filtrelerini Denemek için Dokunun” Mesajını görmeniz gerekmektedir.

Haberin Devamı

Çıkan ekranda birden çok robot(sincap dahil) görülecektir. Seçiminizi yaparak birine dokunun,

Mavi gönder düğmesini kullanarak, seçili Ses filtresiyle Snap(eklenti) mesajınızı gönderebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!