Snapchat puan nedir, ne işe yarar ve nasıl artar?

Güncelleme Tarihi:

Snapchat puan nedir, ne işe yarar ve nasıl artar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 03:03

Snapchat, anlık fotoğraf, video ve metin mesajları iletebilme olanağı veren dijital sistemdir. Snapchat, kullanıcıları arasında puanlama sistemi bulunmaktadır. Bu sistemde uygulanan puan kazanma durumu Snapchat uygulama sisteminde kullanıcıların çevrim içi olmaları ölçümlenmektedir. Snapchat puan nedir, ne işe yarar ve nasıl artar detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Snapchat hesabı bulunanlar puanlama sistemine sahiptir. Her yapılan gönderi işlemi karşılığında Snap puan kazanılmaktadır. Her bir Snap gönderisi kullanıcı puanını artırmaktadır, puanlar karşılığında ise kupa kazanılmaktadır. Kullanıcının arkadaş listesinin aktifliği ve sürekli Snap gönderilmesi puan durumunu olumlu etkilemektedir.

 Snapchat Puan Nedir?

 Snapchat puanı, uygulama kullanıcısının her gönderdiği Sanp için kazandığı puanlardır. Snapchat puanı uygulama kullanıcılarını sistemde tutabilmek için uygulanan bir yöntemdir. Kullanıcı her gönderisi Snap için artı puan kazanmaktadır. Snap puan kazanılması hem kullanıcıya kupa kazandırmakta hem de sistemde uzun süre kalması sağlanmaktadır. Arkadaş listesine her bir gönderi Snap kazandırmaktadır. Her Snap ise sistem kullanıcıyı kupaya yaklaştırmaktadır. Yedinci kupaya kadar kazandıran puanlar karşılığında alınan puanlar 7. kupaya kadar yükseltebilmektedir.

Haberin Devamı

  Ne İşe Yarar?

 Snapchat puanı kazanmak kullanıcılarına kupa kazandırmaktadır. Snapchat kullanıcılarına cazip gelen önemli noktalardan biri de Trophy Case özelliğidir. Kazanılan puanlar karşılığında kupa kazanmaktadır. Kullanıcılar gönderdikleri her Snap için kazanacakları puanlardan yedi kupaya kadar ulaşabilmektedir. Kullanıcılar anlık kupa durumlarını profil sayfalarında bulunan kupa simgesinden öğrenebilmektedir. Kazanılan kupalarda hedef yedinci kupaya gelebilmektir. Her işlem karşılığında artan puanlar kullanıcıyı kupaya yaklaştırmaktadır. Sanpchat eğlencesinden yararlanmak isteyenler puanlarını da yükseltebilmektedir.

 Snapchat Puanları Nasıl Artar?

 Snapchat kullanıcıları puanlarını artırabilmek için arkadaş listelerinin aktif olması gerekmektedir. Arkadaş listelerine gönderdikleri her Snap kullanıcıya puan kazandırmaktadır. Snap gönderi sayısı ne kadar çok olursa kazanılan puanlar da aynı oranda artmaktadır. Her Snap gönderildiğinde puanlar otomatik olarak artış göstermektedir. Puan artırma yollarının en etkilisi sistemde kalış süresi ve Snap gönderi sayısıdır. Arkadaşlarınızla aranızda gönderilen ve alınan Snap sayısı, hikaye ve Snap streaks etkileşimleri puan durumunu etkilemektedir. Snapchat kullanıcıları sistemde çevrimiçi bulundukları ve her Snap gönderi işlemi yaptıklarında puan kazanmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!