Snapchat hesap silme ve kapatma linki 2022 - Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl kapatılır ve silinir

Güncelleme Tarihi:

Snapchat hesap silme ve kapatma linki 2022 - Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl kapatılır ve silinir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Snapchat, Eylül 2011’de ses dublajları, eğlenceli filtreleri ve türlü türlü özellikleri ile hayatımıza girdi. Dünyanın en sevilen ve popüler uygulamalarından birisi haline gelen Snapchat son zamanlarda önemli ölçüde kullanıcı kaybetmeye başladı. Bunun en büyük nedenlerinde birisinin de Instagram ve Facebook’un kendine kattığı yeni özellikler olduğu düşünülüyor. Snapchat hesabı kalıcı olarak nasıl kapatılır ve silinir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Popülaritesini her geçen gün kaybeden Snapchat’i kullanmadıkları için pek çok hesabını kalıcı bir şekilde silmek istiyor. Snapchat kalıcı hesap silme işlemi ise, birkaç adımda kolaylıkla yapılıyor.

 Snapchat Hesap Silme ve Kapatma Linki 2022

 Snapchat, genellikle akıllı telefonlar için geliştirilen ve kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, yazılı metin, ses ve video göndermesini sağlayan bir sosyal medya uygulamadır. 2011 yılında piyasaya sürülen bu uygulama son yıllarda popülaritesini de her geçen gün kaybetmeye başladı. Artık açtığı Snapchat hesaplarını kullanmayan kişiler, hesabını kalıcı bir şekilde silmek istiyor.

 Snapchat’in popülaritesini zamanla kaybetmesinde en büyük etken olarak Facebook ve Instagram’ın kendine kattığı hikaye özelliği vardır. Dünyanın en sık kullanılan sosyal medya uygulamalarından bitirdi olan Instagram’ım hikaye ve post özelliğinin bir arada olması Snapchat’e olan ilgiyi de önemli ölçüde azalttı. Snapchat 2022 hesap silme linki ise; https://accounts.snapchat.com/accounts/login?continue=https olarak bilinir.

Haberin Devamı

 Snapchat Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Kapatılır ve Silinir?

 Snapchat’i kalıcı bir şekilde silmek için izlenmesi gereken adımlar ise şunlardır;

Snapchat hesabınızı kalıcı bir şekilde silmek için yukarıda verilen Snapchat hesap silme linkine tıklamanız gerekir.

Snapchat hesap silme sayfasına girmeniz gerekir.

Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açmanız gerekir.

Hesabınıza bağlı olan e-mail hesabınıza iletilen şifreyi yazmanız gerekir.

Ekrana gelen sayfada yer alan hesap silme seçeneğine tıklamanız gerekir.

Snapchat Hesabı Silerken Bilmeniz Gerekenler

 Snapchat hesabınızı silmeden önce bilmeniz gerekenler şunlardır;

Snapchat hesap silme işlemi için hesabınıza ait olan kullanıcı adı ve şifrenizi bilmeniz gerekir.

Hesabınızı kapattığınız zaman Snapchat arkadaşlarınızla olan bütün bağlantılarınız da kesilir.

Snapchat hikayelerinizi de hiç kimse görüntüleyemez.

Hesabınızda bulunan video, bütün mesaj ve fotoğraflar hesap kapatma işleminden tam 30 gün sonra tamamen silinir.

Haberin Devamı

Snapchat Silme İşleminden Sonra Ne Olur?

 Bobby Murphy, Evan Spiegel ve Reggie Brown tarafından akıllı telefonlar için geliştirildi. Aynı zamanda, platformlar arasında çalışma özelliğine sahip olan bir anlık mesajlaşma uygulaması olarak bilinir. Kullanıcıların birbirlerine yazılı olarak metin, ses, fotoğraf ve video göndermesini de sağlar. Kişiye özel gönderilen tüm dosyalar, gönderen kişinin daha önceden belirlemiş olduğu süre boyunca (1 ya da 10 saniye arasında) 2 defa görüntülenebilir.

 Snapchat silme işlemleri tamamladıktan sonra Snapchat 30 gün içinde tamamen kalıcı bir şekilde silinir. Ama hesabı silme işlemleri için kullanıcı adı ya da e-postanızı ve şifrenizi bilmeniz gerekir. 30 gün içinde yeniden hesabınıza giriş yaparsınız Snapchat silme işlemi ise, iptal olur. Snapchat hesap silme isteği kabul edildiği zaman da size onay mesajı gönderilir. Bu onaylama mesajını alabilmek için doğrulanmış bir e-posta adresi gereklidir.

Haberin Devamı

 Snapchat Uygulamasını Silince Hesap Silinir mi?

 Snapchat uygulaması telefondan tamamen kaldırıldıktan sonra hesabınız silinmez. Snapchat hesabınızı silmek için hesap silme yönergelerinden yardım almanız gerekir.

 Snapchat Hesabı Silinince Fotoğraf, Video ve Mesajlar da Silinir mi?

 Snapchat hesap silme işlemini gerçekleştirdikten sonra hesabınız hemen kapanmaz. Size 30 günlük bir düşünme süresi verilir. Bu süre içinde hesabınıza yeniden girmediğiniz zaman hesabınız tamamen silinir. Hesabınız silindikten sonra da fotoğraf, video ve mesajlar da silinir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!