Smule Hesap Silme - Kalıcı Olarak Smule Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Adımları

Güncelleme Tarihi:

Smule Hesap Silme - Kalıcı Olarak Smule Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Adımları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Dünya üzerinde insanlar tarafından kullanılan çok sayıda sosyal ağ yani site vardır. Bireyler bu sitelerin hizmet verdiği amaca dayanarak üye olmaktadır. Üyelik işlemlerinden sonra bu sosyal ağlar aracılığıyla dünyaya açılabilmektedir. Örneğin ınstagram, twitter ve facebook gibi ağlar sosyal medya uygulamalarıdır. Bu uygulamaların her birinin içerisinde farklı farklı şeyler yapılabilmektedir. Smule de sosyal medya hesabı olarak bilinmektedir. Smule hesap silme, kalıcı olarak smule hesap nasıl silinir, hesap kapatma işleminin adımları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Sosyal medyayla yakından ilişkisi olan bireyler internet ağında yapabileceklerine bağlı olarak smule platformunu mutlaka duymuştur. Smule platformu aslında bir karaoke programı üreten şirket tarafından tasarlanmıştır. Yani smule programı eğlenceye ve karaoke üzerine dayalıdır. Tüm dünya üzerindeki insanlarla şarkılar aracılığı sayesinde düet yapma fırsatı bulabiliyorsunuz. Fakat smule hesabı olan bireyler bu hesaplarını kalıcı olarak kapatmak isteyebilir. Her sosyal medya hesabının belirli bir kapatma adımları söz konusudur. 

 Smule Hesap Silme 

 Hesap silme işleminin ne olduğuna geçmeden önce smule programını tanımamız gerekmektedir. Smule telefondan karaoke yapılabilecek bir programdır. Yani bu program içerisinde arkadaşlarınızla ya da tanımadığınız kişilerle karaoke yaparak şarkı söyleyebilirsiniz. Sumle müzik yapmaya ve şarkı söylemeye dayalıdır. 

Haberin Devamı

 Programın içeriğinde ücretsiz şarkı söyleme özelliği vardır. Bu şarkılar tek başına ya da eşlikle söylenebilmektedir. Stüdyo efektleri sayesinde zenginlik sunmaktadır. Ses perdesi düzeltme, müzik klip yapma, video ekleme, filtre uygulama, 50 milyondan fazla kişiyle bunları paylaşma, profil sayfasını özelleştirme ve sevilen karaoke serisi meydana getirme gibi özellikleri bulunmaktadır. 

 Smule programında hesap oluşturmak için profilinizi yüklemeniz gerekmektedir. Dolayısıyla da smule hesabınızı silmek demek bu profili smule içeriğinden kaldırmak demektir. Smule hesabınızı silmek için smule programına talepte bulunmanız ve hesap sürecini silmeyi başlatmanız gerekmektedir. Bunun için hesap içinden talep formu bile doldurmanız gerekebilmektedir.

 Kalıcı Olarak Smule Hesabı Nasıl Silinir? 

 Bireyler bazı durumlarda sosyal medya ağındaki hesaplarını sildiğinde belirli bir süre sonra bu hesapların kalıcı olarak silinmediğini fark etmektedir. Bu amaçla smule programında kalıcı olarak hesap nasıl silinir bu başlığa yer verdik. 

 Smule programında kullanıcılar tek başlarına kalıcı olarak hesaplarını kapatamamakta ve silememektedir. Çünkü programın böyle bir adımı yoktur. Kalıcı olarak hesabın silinmesi için mutlaka smule destek hattına ulaşmanız gerekmektedir. Destek hattına ulaştıktan sonra program görevlilerin sizi yönlendirmesiyle hesabınızı kalıcı olarak silecek adımları gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

  Smule Hesap Kapatma İşlemi Adımları 

Smule hesap kapatma işlemi adımlarını sizler için şöyle sıraladık: 

Bu işlem için smule destek ekibine kapatma talebinizi iletmeniz gerekmektedir. 

Bu talebi iletmek için de Smule Account üzerinden karşınıza çıkan hesap silme linkiyle bağlantı kurmalısınız.

 Smule hesabını silmenin ilk adımı silinecek olan smule hesabınıza girmektir. 

Hesaba girdikten sonra bir form size gönderilecektir. 

Bu formu eksiksiz olarak doldurmalısınız. 

Sonrasında sayfanın en üstünde profili kaldır sekmesi yer alacaktır. 

Bu sekmeden hesap silme seçeneğini tıklayınız. 

Formda e posta kısmı yer alacaktır. Bu alana mutlaka size ulaşabilecekleri e posta adresinizi giriniz. 

Haberin Devamı

Yine formda açıklama kısmı yer alacaktır. Bu bölüme hesabınızı neden silmek istediğinizi açık ve net bir şekilde anlatınız. Kullanıcı bilgilerinizi de bu alana mutlaka ekleyiniz. 

Kullanıcı adı kısmına da adınızı yazmalısınız. 

Hatta ek kısmına sorunun nedenini anlatan bir görsel de ekleyebilirsiniz. 

Talep iletildikten sonra size bir doğrulama kodu gelecektir. 

Doğrulama koduyla güvenlik onayı gerçekleştirilir. 

Bu adımların ardından gönder butonuna basınız. Bu sayede hesap kapatma talebiniz smule programına iletilmiş olacaktır. 

Bu işlemin ardından programın size dönüş yapmasını beklemelisiniz. 

Formun doldurulmasında dikkat etmeniz gereken bazı özellikler vardır. Örneğin formu doldururken konu başlığını İngilizce olarak yazmalısınız. 

Haberin Devamı

Bunun nedeni ise smule programının yabancı içerikli bir platform olmasıdır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!