Şifre hırsızlarına dikkat

Güncelleme Tarihi:

Şifre hırsızlarına dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2009 10:57

Kaspersky Lab Virüs Analisti Vitaly Kamlukzararlı kodların pirinç gibi nasıl ayıklandığı anlatacak.

Haberin Devamı

İnternette gezinirken veya bir siteden online alışveriş yaparken ‘şifrem çalınacak mı’ diye endişeleniyor musunuz?...Posta kutuma düşen mail acaba zararlı yazılım kodu içeriyor mu?...Bilgisayarımdaki mahrem veya şirketime ait özel bilgiler ne kadar güvende, onları nasıl koruyabilirim?...
  
Kafalarda oluşan yukardakilere benzer tüm sorular, Kaspersky Lab Virüs Analistlerinden Vitaly Kamluk’un Bilişim Zirvesi’nde yapacağı “Şifre Hırsızları” konulu sunumda yanıt bulacak.

Kimlik avcısı kötü amaçlı yazılımların kodlarını pirinç ayıklar gibi kolaylıkla ayıklayan Virüs Analisti olan Kamluk, aynı zamanda Kaspersky Lab EEMEA (Orta Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Araştırma Merkezi Direktörü olarak görev yapıyor. Kamluk, sanal alemde dolaşıp duran kodların içinde zararlı olanlarının nasıl ayıklandığını örneklerle anlatacak.

Haberin Devamı

Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe ise Bilişim Zirvesi’nde yapacağı “Güvenli Bölge, Kaspersky Internet Security 2010” başlıklı sunumunda, kullanıcılara, gelecekte ortaya çıkabilecek sorunlara karşı geliştirilen yeni çözümleri anlatacak. Göçe, internette güvenli gezinmenin yolları hakkında da bilgiler verecek.

8 Ekim 2009, Perşembe günü saat 12:00–13:00 Heybeli salonunda gerçekleştirilecek sunum ve bilgilendirme toplantısında sizi veya görevlendireceğiniz bir arkadaşınızı aramızda görmek istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!