SAP Türkiye'de atama

Güncelleme Tarihi:

SAP Türkiyede atama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2012 10:47

SAP Türkiye'nin yeni genel müdürü Zeynep Keskin oldu.

Haberin Devamı

SAP Türkiye’nin Genel Müdürlüğü görevine Zeynep Keskin atandı. 1 Haziran 2012 itibariyla göreve başlayan Zeynep Keskin liderliğinde SAP Türkiye, iş dünyasına sunduğu yenilikçi çözüm ve teknolojiler ile şirketlerin daha güçlü iş modelleri oluşturma, inovasyon ve büyüme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

SAP Avrupa Kıtası (Continental Europe) Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Fred Hessabi, yeni görevi dolayısıyla Zeynep Keskin’i tebrik ederek şunları söyledi: “Bilgi teknolojileri sektöründeki 22 yıllık kariyeri boyunca edindiği deneyim, alanında fikir lideri ve yönetici olarak sahip olduğu saygınlık ve liderlik özellikleri ile Zeynep Keskin, SAP Türkiye’nin ulaştığı başarıyı daha da ileriye taşıyacaktır.”

1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Zeynep Keskin, 1989 yılında New Orleans Loyola University de MBA programını tamamladı. 22 yıldır sektörde çeşitli satış ve üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev yapan Zeynep Keskin Siemens (Simko), NCR, Digital-Compaq-HP ve Cisco firmalarında çalıştı. SAP’ye katılmadan önce HP’de Enterprise Server Storage and Network (Kurumsal Depolama, Sunucu ve Ağ Ürünleri) Grubu’nun Ülke Direktörü pozisyonunu sürdürmekteydi. Zeynep Keskin evli ve iki çocuk sahibidir.

SAP Türkiye’den yapılan açıklamada, 9 Şubat 2012 tarihinden bu yana SAP Türkiye Genel Müdürlüğünü Vekaleten yürütmekte olan Dr. Daniel Holz’a şirkete olan katkılarından dolayı teşekkür edilirken, kendisinin çalışmalarına SAP bünyesinde global arenada üst düzey yönetici olarak devam edeceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!