Samsung'dan ücretsiz uygulama

Güncelleme Tarihi:

Samsungdan ücretsiz uygulama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 11:19

Samsung Apps, üyelerine özel olarak hazırladığı Kupon Kampanyası ile ücretsiz uygulama sunuyor.

Samsung Electronics, uygulama merkezi Samsung Apps kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği yeni Bedava Kupon Kampanyasını başlattığını duyurdu. Kampanya sayesinde Samsung Apps üyeleri ve Samsung Apps’e yeni üye olan Samsung akıllı cep telefonu kullanıcıları, indirecekleri uygulamalar ile bedava hediye kuponu kazanacak.

Samsung Electronics, kampanya ile Samsung Apps’in başarısını kullanıcılarıyla paylaşmanın yanı sıra, kullanıcılara birbirinden zengin uygulama ve sınırsız eğlence fırsatı sunan Samsung Apps’in bilinirliğini arttırmayı amaçlıyor. Kullanıcılar, Samsung Apps’e üye olarak cep telefonları ya da Samsung Apps’in PC yazılımı KIES’e yükleyecekleri uygulamalar ile, 15 TL’lik uygulama değerinde hediye kuponu kazanma şansı elde ediyor. Kullanıcıların satın aldığı uygulamanın, kupon değerini aşması durumunda kullanıcılar, kredi kartlarıyla ödeme yapabilecekler. Yeni üyelerin üyelik tarihinden itibaren 2 ay süreyle yararlanabilecekleri kampanya, Türkiye dahil olmak üzere 14 ülkede düzenleniyor.

Samsung Electronics’in mobil dünyada çığır açan yeni telefonu Samsung Wave’in tanıtımıyla aynı anda başlayan global kampanya hakkında Medya Çözümleri Merkezi Başkan Yardımcısı Kanghyun Kwon, “Samsung Apps’in gelişimi ve büyümesi ile ilgili çok büyük bir başarı kaydettik. Bu başarıyı, kullanıcıların ücretsiz uygulama indirmelerine farklı bir alternatif oluşturacak kampanyamız ile paylaşmayı arzu ediyoruz. Kampanyamızın aynı zamanda Samsung Apps üye sayısını çoğaltacağını ve 14 ülkede gerçekleşmesi beklenen Wave tanıtımının da bilinirliğini arttıracağını umuyoruz” açıklamasını yaptı.

Samsung Apps program, oyun, sosyal ağ bağlantı seçeneklerinin yanı sıra e-kitap ve sağlıkla ilgili uygulamalarla zengin ve kuvvetli içeriğini Samsung kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Omnia ailesinden sonra, şimdi Wave kullanıcılarının da yararlanabileceği uygulamalar, yüklendikleri cep telefonunun modeline özel olarak tasarlandıklarından, indirildikleri anda ilgili uygulama katalogunda beliriyor. Kullanıcılar, dünyaca ünlü uygulamalardan The Associated Press, Electronic Arts, Facebook, Gameloft, Need For Speed Shift (EA), MySpace, Twitter, Universal Pictures International, WeatherBug gibi birçok uygulamaya erişebiliyor.

İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Türkiye, İspanya, İsveç, Polonya, Hong Kong ve Rusya’da yürürlükte olan Samsung Apps, Wave lansmanıyla birlikte 80 ülkede daha açılmış olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!