Samsung'dan 2010 LCD TV serisi

Güncelleme Tarihi:

Samsungdan 2010 LCD TV serisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2010 12:16

Samsung'un yeni HDTV’ler daha yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş bağlantı özellikleri sunuyor.

Haberin Devamı

Samsung Electronics,  750 ve 650 Serilerini de içeren 2010 LCD HDTV Serisi’ni tanıttı. Her bir seri daha yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş bağlantı özellikleri sunuyor. DLNA ağ oluşturma özellikleri ve yeni Kristal tasarımları ile bu yeni HDTV’ler kendi kategorilerinde çıtasını yukarılara taşıyor. 750 Serisi yerleşik 3D teknolojisi sunuyor. Bu teknoloji görüntüleri ekrandan dışarı sıçrıyormuş gibi göstererek, izleyicilere aksiyonun bir parçasıymış hissi veriyor.  Samsung, görüntüleri zenginleştiren HyperReal™ Engine da dahil olmak üzere, görüntü kalitesi ile ilgili bir dizi gelişmeye öncülük ediyor.  Ayrıca, 2010 LCD TV serisindeki TV’lerin tümü yeni Energy Star 4.0 standardının azami tüketim sınırının çok altında enerji tüketiyor. Samsung’un LCD TV serisi 7-10 Ocak 2010 tarihleri arasında Las Vegas Fuar ve Kongre Merkezi’nde Samsung’un ürünlerinin sergilendiği 11026 numaralı standta ziyaretçilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Samsung Electronics’in Görüntüleme Cihazları Birimi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yangkyu Kim LCD TV serisi ile ilgili yaptığı açıklamada “Samsung her yeni serisiyle daha mükemmel HDTV deneyimi sunarak tüketicilerin beklentilerinin ötesine geçmekten dolayı gurur duyuyor. Yeni çığır açan tasarımları, görüntü kalitesindeki önemli gelişmeler, bağlantı özellikleri ve enerji etkinliği ile 2010 LCD TV Serimiz tüketicilere yüksek değer sunma vaadi veriyor. ” dedi.

İnternet TV ve Samsung Uygulamaları

Yerleşik eternet bağlantısı ve kablosuz bağlantı özellikleri ile 2010 LCD TV serisi tüketicilerin artan “sınırsız içerik” taleplerini karşılamaya hazır. Yeni sürüm Internet@TV özelliği şimdi tüketicilere AccuWeather, AP News , Blockbuster,  eBay, Fashion TV, Netflix, Picasa, Pandora, Travel Channel, TV Guide, Twitter, USA Today, Vudu ve YouTube gibi geniş kapsamlı, içinde gezinmesi kolay içerik ve uygulamaları sunan Samsung Apps’i (Uygulamaları) sunuyor. Uygulamalar televizyon izlenirken indirilebiliyor ve görüntülenebiliyor. Tüm üst sınıf LCD TV’ler, 650 Serisi ve yukarıdaki modellerde Samsung Apps’li yeni sürüm Internet@TV özelliği yer alacak. Ayrıca bu serilerin kablosuz bağlantı ve cihazlar arası multimedya içeriklerin paylaşımı için DLNA teknolojisi ile uyumluluğu tüketicilerin kablosuz bir şekilde fotoğraf, film ve şarkıları PC, cep telefonu ve dijital fotoğraf makinelerinden TV’lerine aktarmalarına ve bu içerikleri aileleri ve arkadaşları ile büyük ekranda paylaşmalarına olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

Samsung LCD 750 Serisi     

Samsung 200Hz LCD 750 Serisi, barındırdığı yerleşik 3D teknolojisi ile LCD HDTV’lerde modern yenilikçilikte yeni bir standart belirliyor. Samsung bir dizi patentli teknolojiyi kullanarak, mümkün olan en mükemmel 3D deneyimini sunuyor. Yerleşik 3D işlemcisi Blu-Ray Disk Birliği’nden onaylı “Blu-ray 3D” standartı gibi birçok öncü 3D formatına uyumlu olacak şekilde Samsung tarafından geliştirildi. Ayrıca, Samsung’un 3D sistemi, daha inandırıcı ve sarmal bir televizyon deneyimi sunmak için tüm renk yelpazesini kullanan görüntüler gösteriyor .

Samsung, 3D Blu-ray oynatıcısı (BD-C6900) ve aktif objektif camı ile tüketicilere evlerinde 3 boyutlu sinema keyfini yaşamaları için komple bir çözüm sunuyor. Bu çözüm yalnızca filmler için değil, TV’de yayınlanan 2 boyutlu programları, 2D oyun içeriklerini ve 2D DVD’leri  3D’ye dönüştürmek için de kullanılabiliyor.  3D deneyimini yaşama havasında değilseniz, tek tuşa basarak, pazardaki en yüksek görüntü kalitesini sunan HDTV’nizi izlemeye devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Samsung LCD 650 Serisi

Kapsamlı özellikleri ile öne çıkan Samsung’un 650 Serisi mükemmel bir el işçiliğinin ürünü. Tüm Full HD özelliklerini içeren seri, kapsamlı dijital içerikleri mükemmel berraklıkta gösteriyor. 100Hz 650 Serisi yeni Ultra Clear (ultra net) paneli ile bugüne dek hiçbir LCD HDTV’de görülmemiş olan daha zengin, daha doğal renkler, daha derin kontrastlar ve daha fazla netlik sunuyor. LCD TV’lerin görünümünü farklı kılan tasarımları U-Serisi Touch of Color™ (ToC™) 2.0’ın (Kristal Tasarım) tasarımını daha zarif ve kompak bir formda yeniden hayata geçiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!