Samsung S4'te devrim gibi teknoloji

Güncelleme Tarihi:

Samsung S4te devrim gibi teknoloji
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2013 07:10

Samsung'un merakla beklenen yeni telefonu Samsung Galaxy S4 bu gece Amerika'da tanıtıldı. Yeni Samsung Galaxy S4, 2600 mAh'lik batarya kullanıyor. 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneği bulunuyor. 16 / 32 ve 64 GB seçeneklerine ek olarak, 64 GB'a kadar microSD desteği sunuyor. Yeni telefonda çift kanallı LPDDR3 RAM kullanılıyor.

Haberin Devamı

Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği telefonda pek çok yeni özellik bulunuyor.

Samsung, S-Voice Car özelliğiyle sürücülere sesli asistan özelliği.

İŞTE YENİ SAMSUNG GALAXY S4 / FOTOGALERİ

S-Voice Car, size gelen bildirimleri okuyabildiği gibi mesajları da sesli olarak okuyabiliyor. Aracınızdaki Bluetooth ile araç hoparlörlerinden tüm bildirimleri dinleyebiliyorsunuz.

HomeSync özelliği ile  NFC ve WiFi'yi tamamen verimli bir şekilde kullanıp, tüm cihazları telefondan yönetebiliyorsunuz.

Story Albüm özelliği ile telefonunuz  şehir değiştirip geri döndüğünüzde bunu algılıyor ve gittiğiniz kent ile ilgili bir albüm hazırlıyor.

Samsung Galaxy S4'te, Dual Camera özelliğiyle aynı anda iki kameradan da video kaydı alınabiliyor.  Galaxy S4'te ayrıca pek çok yeni kamera modu var.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S4, Smart Scroll, Smart Pause ve Floating Touch teknolojisi sayesinde Air View desteğine sahip.

Galaxy S4, 2600 mAh'lik batarya kullanıyor. 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneği bulunuyor. 16 / 32 ve 64 GB'a ek olarak, 64 GB'a kadar microSD seçeneği sunuyor. Çift kanallı LPDDR3 RAM avantajı var.

13 Megapiksellik ana kamera ve 2 Megapiksellik ön kamera bulunuyor. Galaxy S4;  LTE, a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.0 ve MHL 2.0 bağlantıları

destekliyor. 5 inç Full HD Super AMOLED ekranlı yeni S4 sadece sadece 7.9 mm kalınlığında ve 130 gram ağırlında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!