Rust'ta devrim devrim gibi yenilik

Güncelleme Tarihi:

Rustta devrim devrim gibi yenilik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 09:36

Yıllardır beta sürümünde oynanan ve yeni yeni erken erişime açılan Rust'ta devrim niteliğinde yenilemeler var.

Haberin Devamı

Hayatta kalma oyunu olarak ortaya çıkan ve daha sonra çoklu oyunculuk ile Minecraft'ın gelişmiş olarak adlandırılan Rust'a kadın karakter, yeni zırh ve yeni kıyafet eklemelerinin yanı sıra küre üzerinde de değişiklikler var.

10 tane yeni kıyafet ekleneceği açıklaması yapıldı. Kıyafetler, yeni güncelleme ile oyunda olacak. Uzun kollu, kısa kollu tişörtler ve yeni ceketlerle savunma puanınız artmasa da eşe dosta sükse yapabileceksiniz. Pantolon olarak mavi bir kot eklenerek kovboy yaratmanız kolaylaşacak. Bu kıyafetlerin herkeste olacak mı yoksa öğrenmek gerekecek mi henüz belli değil…

Devrim niteliğinde bakılan kadın karakter eklemesi de yeni güncelleme ile gelecek. Çoğumuzun ve özellikle oyunu oynayan çoğunluklu kadın kullanıcılar, "neden yok" diyerek sorguladığı eksiklik sonunda dahil oluyor. Oyunda ilk doğduğunuzda ve ölüp yeniden doğduğunuzda çıplak oluyorsunuz. Söylentiler, yapımcıların çıplak adam görmekten sıkıldıkları yönünde olsa da çok inanılası değil. Rust'ta oyuncular karakter yaratırken tiplerini kendileri belirleyemiyor. Karakter özellikleri yani rengi, surat tipi gibi özellikleri tamamen rastgele oluyor. Buna bağlı olarak yeni eklenen kadın karakterleri de kendimiz seçemeyeceğiz. Belli seçilimler baz alınarak herkese rastgele kadın veya erkek karakter verilecek ten renkleri de rastgele olacak.

Haberin Devamı

Bir diğer yenilik ise küre üzerinde. Rust ekibi küre üzerindeki çalışmalarını son hız devam ettirdiklerini açıkladılar. Açıklamada planlarının kürenin içini kullanıma açmak ve etrafına balkonlar ekleyerek savunma için yerler yapmak olduğunu söylediler. Yakında detayları göreceğiz. Merakla bekliyoruz.

En son sö zedilen değişiklik ise zırhlar konusunda. Yeni gelen tabelalı kıyafetten sonra bir yenilik daha ekleniyor.Kemik kalıntıları artık bir işe yarayacak gibi. Her zamanki gibi kemik alanlar daha fazla koruma sağlayacaklar. Kemik zırhlar 2 farklı model olarak tasarlandı. İlerleyen günlerde daha nasıl olacağı netlik kazanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!