Reklam dünyasını bir araya getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Reklam dünyasını bir araya getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2011 15:27

Microsoft ‘Imagine 2011 - İstanbul’ ile reklam dünyasını buluşturuyor.

Haberin Devamı

Microsoft Advertising’in Ortadoğu ve Afrika (MEA) bölgesindeki üst düzey yöneticileri ile bu bölgelerdeki iş ortakları, reklam ajansları ve müşteriler ilk kez düzenlenen Imagine 2011 - İstanbul etkinliğinde İstanbul’da biraraya gelecek.

Microsoft Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Faramawy’nin açılış konuşmasını yapacağı ve 31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Conrad Otel’de gerçekleşecek Imagine 2011 etkinliği, Ortadoğu ve Afrika Bölgesindeki Microsoft Advertising yöneticileri ile işortakları, müşteriler ve reklam ajanslarını ilk defa İstanbul’da buluşturacak. Microsoft Advertising’in bölgedeki ilk etkinliği olan Imagine 2011’de, yaratıcılığın teknolojinin gücü ile birleştiği zaman ortaya çıkabilecek yeni dijital platformlar ve farklı fikirler üzerine konuşulacak. Markaların farklılaşma konusundaki çabaları için yeni çözümler geliştiren Microsoft Advertising ekibi, her yerden herkese farklı araçlar ile ulaşabilecek yeni dijital platformları entegre bir şekilde nasıl kullanılabileceğini paylaşacak.

Imagine 2011’deki konuşmacılar arasında Microsoft Reklam ve Online’dan Sorumlu MEA Bölge Başkanı Salwa Smaoui, Microsoft Advertising Global Pazarlama’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marc Breessel, MSN Avrupa Genel Müdürü Alexandre Michelin gibi konuşmacıların yanı sıra gittigidiyor, yemeksepeti, grupanya gibi Türkiye’de en çok tıklanan sitelerin kurulmasında büyük rol oynayan ve aynı zamanda Young Turk Venture’ın Kurucu Başkanı olan Cem Sertoğlu da bulunuyor. Konuşmaların yanı sıra panel ve soru-cevapların da yer alacağı Imagine 2011 etkinliğinde, reklam dünyası teknolojinin gücü ile reklam sektöründe yeni ve önde olmanın keşfine çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!