Reddit Hesap Silme Linki - Kalıcı Olarak Reddit Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Reddit Hesap Silme Linki - Kalıcı Olarak Reddit Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Reddit hesabı silme, Reddit Conde Nast Digital şirketine ait olan bir çeşit sosyal haber platformuna denir. Bu platformu kullanarak tüm kullanıcılar link ekleyebilir ya da kendi yazılarını sitede rahatlıkla paylaşabilirler. Aynı zamanda paylaşımları da istedikleri zaman oylayabilirler. Kalıcı olarak Reddit hesabı nasıl silinir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Dev bir sosyal imleme sitesi olarak bilinen reddit, sitenin hizmetinden yararlanan kişilerin okudukları ve beğendikleri alıntıları, kendi girdikleri siteleri, paylaşabildikleri imleme siteleri ile benzer bir özellik taşıyor. 

 Kalıcı Olarak Reddit Hesabı Nasıl Silinir ve Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? 

 Platformun tartışma kısmı diğer platformlara göre çok daha ileri bir boyutta olduğu için sıkça tercih ediliyor. Ama yine de bir nedenden dolayı hesabınızı kapatmak istiyorsanız da yapmanız gerekenler şunlardır;

Reddit hesabınızı silmek istiyorsanız ilk olarak bu linke tıklamanız gerekir; https://ssl.reddit.com/prefs/delete/ 

Ardından karşınıza bir uyarı ekranı çıkar. 

Karşınıza çıkan uyarıyı dikkatli bir şekilde okuduktan sonra bu hesabı neden pasifleştiriyorsun? (isteğe bağlı) şeklinde karşınıza çıkacak olan bu bölüme bir şeyler yazmanız gerekir. Aynı zamanda hesap bilgileri bölümünden de kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekir. Ardından "Pasifleştirilen hesapların geri getirilemeyeceğini anladım" kutucuğunu tıklayarak "hesap pasifleştirme" butonuna tıklamanız durumunda hesabınız kapanacaktır. 

Haberin Devamı

Reddit Hesabını Silme 

 Reddit, neredeyse herkes için çok önemli bir eğlence ve bilgi kaynağıdır. Bu nedenle de Reddit kullanıcıları, Reddit’e göz atmak için bazen bir saplantı geliştirebilir. Ama Reddit’e göz atmaya ve sürekli olarak bu son yorumu genişletmeye bağımlı bir hale geldiğinizi hissettiğiniz zaman hesabınızı bir anda aldığınız kararla silmeye karar verebilirsiniz. Ama bu işlemin geri dönüşü olmadığını da bilmeniz gerekir. 

 Reddit, Conde Nast Digital'e ait olan bir tartışma ve sosyal haber sitesidir. Kayıtlı metin, video bağlantı ve fotoğraf içeren gönderiler paylaşabilir. Aynı zamanda Reddit'e bu gönderileri oylayarak göndermeden yükleme yapma ya da alt yüklemelerini yapabilirler. Reddit, insanların web sitesi üzerinden ilgi çekici bir şekilde gelecekleri canlı bir sosyal ağdır. Uygulanmayan ve açık bir uygulamaya devam etmek çok basit bir değer sunar. 

 Reddit, oylarına göre çok daha temiz bir sistem hakkında bilgi ve gerekli bilgi birikimi için sanat, teknoloji gibi pek çok farklı kategoriye sahiptir. Reddit topluluklarında ise, sizi en yakından ilgilendiren konuları inceleyebilirsiniz. Haberleri derleme ve birleştirme yeteneği, Reddit'i daha güçlü ve sıkı bir sosyal paylaşım sitesi haline getirir. Reddit.com hesabını silmek için şu adımları takip etmek gerekir; 

Haberin Devamı

İlk önce Reddit hesabına giriş yapmanız gerekir. 

Ardından https://ssl.reddit.com/prefs/delete/ linkine tıklayabilir ya da kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanız gerekir. 

Daha sonra iki farklı uyarı karşınıza çıkar. Bunlar ise, "reddit'te herhangi bir sorun yaşıyorsanız, hesabınızı devre dışı bırakmadan (silmeden) önce lütfen bu konu ile ilgili bizimle iletişime geçmeyi düşünün." ve "hesabınızı devre dışı bırakma işlemi, reddit'te yaptığınız tüm yorumların ve gönderilerin içeriğini silmez. Bunu yapmak için öncelikle lütfen bunları tek tek silin." uyarılarıdır. 

Bu bilgileri de ilgi ile okuduktan sonra alt eğitime daha çok güvenirsiniz. Hesabınızı sildikten sonra reddit.com'a girdiğiniz zaman size yönlendirilir. Hesabınızın silineceğinden emin olmak için tekrar kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Reddit Hesabını Silmeden Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler 

 Reddit'ten konaklama olarak, Reddit yorumlarını ve kayıtlarını silmez. Silinen Reddit hesapları ise yeniden kurtarılamaz. Reddit hesabını silmeden önce tüm bunları temizlemeniz gerekir. Reddit hesabı kapatmak aslında hesap açmak kadar basit bir işlemdir. Fakat yine de bazen insanlar bu konuda tereddüde düşebiliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!