RadiusApp uygulaması ile prizler kişiselleştirilebiliyor

Güncelleme Tarihi:

RadiusApp uygulaması ile prizler kişiselleştirilebiliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2020 10:25

Geliştirilen Radius App isimli uygulama ile prizlerin görünümü kişiselleştirilebiliyor. İOS ve Android cihazlara ücretsiz olarak indirilen uygulama ile prizlerinizi ve anahtarlarınızı istediğiniz şekilde renklendirip, tasarlayabilmenizi ve dilediğiniz fotoğrafı ya da görseli ekleyebilmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Anahtar priz sektöründe kişiselleştirilmiş ürünleriyle dikkat çeken Günsan, geliştirdiği RadiusApp ile kullanıcıların kendi anahtar prizlerini tasarlamasına imkan veriyor. 

Android veya İOS işletim sistemli telefonlara indirilebilen RadiusApp ile anahtar prizlerinize yansıtmak istediğiniz görseli ya da tasarımı kendiniz yapıyorsunuz. Sevdiklerinizin fotoğrafı ya da çektiğiniz bir kareyi seçebileceğiniz gibi dilediğiniz renk ve yazı eklemeleriyle de yaratıcı yönünüzü kullanabilirsiniz.

"Tasarla" butonuna tıklayarak ister elektrik anahtarı isterseniz de prizin üzerine tasarımınızı yansıtmanız yeterli. Tasarımı tamamladıktan sonra yapacağınız tek şey, siparişinizi vermek ve tasarladığınız ürünün kapınıza gelmesini beklemek…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!