Pubg Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirilir? Pubg Mobile Şifre Değiştirme, Sıfırlama Ve Yenileme

Güncelleme Tarihi:

Pubg Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirilir Pubg Mobile Şifre Değiştirme, Sıfırlama Ve Yenileme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 18:05

PUBG; son zamanların en popüler oyunları içerisinde yer alan oyunlardan birisidir. Bununla beraber bu oyun, herkes tarafından çok sık bir şekilde oynanmaktadır. Yaş ve cinsiyet fark etmeden pek çok insanın beğenisini kazanan PUBG, geniş kitleler tarafından çok ilgi görmüştür. PUBG oynayan kişilerin, şifremi unuttum gibi problemler ile karşılaşması mümkün olmaktadır. Peki PUBG şifremi unuttum nasıl değiştirilir? PUBG Mobile şifre değiştirme, sıfırlama ve yenileme nasıldır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

PUBG oyunun mobil hali; “Tencent Gaming Buddy” adlı şirket açısından yayınlanmıştır. Bunun yanı sıra PUBG Mobile şifresini değiştirmek isteyen kişilerin yanı sıra şifresini unutan kişiler de olmaktadır. PUBG Mobile oyununda şifre değiştirme işlemleri oyun paneli bünyesinde gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde oyuncular, kimi zaman yeni şifrelerini unutabilmektedirler. Bu durumda ise PUBG şifresinin nasıl değiştirildiğini araştırmaktadırlar. Bu yüzden de bu konu hakkında okurlara bilgi vermek faydalı olacaktır. 

 PUBG Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirilir? 

 PUBG oyununda şifresini unutan kişilerin şifreyi değiştirmesi adına bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlar ise; 

 - PUBG oyununa erişim sağladıktan hemen sonra sağ üst bölümdeki ''çark sembolü''ne tıklamak gereklidir. Bu çark sembolü ise ayarlar anlamına gelmektedir.

Haberin Devamı

 - Kişinin karşılaşmış olduğu ekranın sol alt bölümünde yer alan ''çıkış butonu'nun sağ kısmında bulunan ''customer service'' butonuna tıklamak gereklidir. Burası; müşteri hizmetleri alanıdır.

 - Ardından karşılaşılan ekran bünyesindeki yönergeler izlenerek, şifre değiştirilmelidir.

 - PUBG oyunu; telefon üzerinden oynanıyor ise, ilk kısımda bahsedilen ayarlar bölümü ya da çark sembolü, ekranın sağ alt bölümünde yer alır. Bu şekilde yardım almak mümkün olacaktır. 

 PUBG Mobile Şifre Değiştirme, Sıfırlama ve Yenileme 

 PUBG oyununu oynayan kişilerin önemli bir bölümü, oyuna giriş yaparken, şifre dahilinde giriş yaptığını zannetmektedir. Ancak kişinin oyuna Twitter ya da Facebook ile giriş yapması durumunda, telefonda aktif olan bu hesaplardan biri ile giriş yapılmasına, o şifre ile giriş yapılmasına işaret etmektedir. 

 Bundan ötürü de PUBG Mobile'e; Google Play, Twitter ya da Facebokk hesapları ile de giriş yapıldığı için alakalı sosyal medya hesaplarının şifreleri değiştirildiğinde, PUBG Mobile hesabının şifresi de değişmiş olacaktır. Alakalı sosyal medya hesabının şifresinin unutulması durumunda, bu işlem adına giriş yapılırken Twitter veya Facebook hesabının şifresinin değişmesi yeterlidir. Bu şekilde yeniden PUBG Mobile erişimi sağlamak mümkün olacaktır. PUBG Mobile şifresi adına yapılması gereken bir başka işlem söz konusu değildir. Bu şekilde eski PUBG Mobile hesabına erişim sağlanacaktır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!