Pubg Mobile'da İsim Nasıl Değiştirilir? Pubg Mobile Nick Name Değiştirme

Güncelleme Tarihi:

Pubg Mobileda İsim Nasıl Değiştirilir Pubg Mobile Nick Name Değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:38

Dünya çapında en çok değerlendirilen online oyunlar içerisinde PUBG öne çıkıyor. Özellikle son dönemlerde yeni güncellemeler ile her yaştan ve gruptan kişinin oylamasına fırsat vermektedir. Peki, PUBG Mobile'da isim nasıl değiştirilir? PUBG Mobile nick name değiştirme üzerine detayları derledik.

Haberin Devamı

Pubg Mobile ile beraber kişi kendisi için bir takma isim bulur. Fakat daha sonra ileriki zamanlarda bu ismi değiştirme düşüncesinde olabilir. İşte böyle durumlarda buna nasıl yapacağına dair birçok kişi bilgi almaya çalışıyor. Gerekli aşamaları basit bir şekilde yerine getirmek suretiyle bu işlemi sağlamak mümkün.

PUBG Mobile'da İsim Nasıl Değiştirilir?

En çok merak edilen konulardan biri pubg Mobile oyun üzerinden İsmin nasıl değiştireliceğidir. Özellikle kendisine bir takma isim koyan birçok kişi, daha sonra bu ismi değiştirmek istemektedir. Oyuna giriş ile beraber birçok kişi bunu kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Böylece aynı oyun içerisinde ve aynı seviyede, farklı bir takma isim ile bere birlikte devam edebilir.

- Öncelikle oyuna açmak ve daha sonra ana menüye gitmek gerekir.
- Daha sonra en altta bulunan kutu simgesine tıklanmalıdır.
- Hemen arkasından açılan pencerede, ‘ID’ kısmına dokunulur.
- Bu kısma gelindiğinde, ‘use’ butonu doğrultusunda giriş yapılır.
- Son olarak istenilen isim yazılması ile beraber onay verilir.

Görüldüğü gibi bu şekilde Yukarıdaki bölümler ile beraber kolayca pubg mobil üzerinden isim değiştirmek mümkün. Sonuç olarak zorlanmadan pek çok farklı takma isim arasından seçim ile beraber farklı bir ad koyulabilir.

PUBG Mobile Nick name Değiştirme

Takma isim aynı zamanda İngilizce üzerinden Nick name olarak bilinir. Günümüzde ise artık bunu mobile ana sayfası üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirmek mümkün. Bunu sağlamak için öncelikle kişi pubg Mobile oyuna girmekte ve kendi hesabı üzerinden bağlantı kurmaktadır. Hemen arkasından yukarıda verildiği gibi ayarlar kısmına giriş ile beraber, takma isim kolay bir şekilde değiştirilir. Böylece kişi arzu ettiği birçok farklı isim arasından seçim ile beraber oyuna devam eder. Özellikle şu an sağlamış olduğu güncelleme ile beraber çok daha geniş bir oyun dünyası sağlayan pubg mobil, pek çok farklı fırsatı da yanında götürüyor. Bunlar içerisinde kolay bir şekilde yapılacak olan takma isim değişikliği de yer alır.

Pubg Mobile Şekilli İsim Nasıl Yazılır?

Özellikle son dönemlerde pubg mobil üzerinden şekilli isimler ön plana çıkıyor. Diğer bir deyişle farklı ve oldukça hoş yazı karakterleri doğrultusunda takma isim koymak mümkün. Bunu sağlamak için ise günümüzde birçok farklı web sitesi bulunuyor. Bu web sitelerinden birine giriş yapmak suretiyle, kişi kendi takma ismini yazmalıdır. Daha sonra onay tuşu ile birlikte otomatik olarak farklı bir yazı tipi üzerinden takma isim hazırlanır. Böylece şekilli isim kopyalaması ile birlikte pubg mobil üzerinden eklenir. Sonuç olarak oyuncunun ismi daha şık ve hoş bir görüntü ile birlikte görünür. Günümüzde birçok kişinin değerlendirdiği ve kullandığı keyifli durumlardan biridir.

PUBG Mobile'da İsim Değişikliği

İsim değişikliği ile beraber pubg mobil üzerinden kişi farklı bir ad doğrultusunda oyuna devam edebilir. Bu konuda özellikle ne zaman istenirse birçok farklı seferde isim değişikliği sağlamak mümkün. Kişi pubg mobil üzerinden Kendi hesabına bağlantı kurması ile beraber kutu simgesi üzerinde, ‘ID’ bölümüne bağlantı kurar. Buradan devam eden süreç ile birlikte aşamaları takip ederek kolayca isim değişikliğini sağlar. Sonuç olarak farklı bir isim ile birlikte keyifli bir şekilde oyuna devam edilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!