Pubg Hesap Silme - Kalıcı Olarak Pubg Mobile Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Adımları

Güncelleme Tarihi:

Pubg Hesap Silme - Kalıcı Olarak Pubg Mobile Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma İşlemi Adımları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Son zamanların en popüler oyunları arasında yer alan PUBG, pek çok insanın çok vakit geçirdiği yapımlardan birisidir. Başlangıçta ise, bilgisayarlar için yayınlanmış olan oyuna sadece Steam üzerinden erişim sağlanabilir. Mobil cihazlar için Google Play ya da AppStore üzerinden de kolaylıkla ulaşılabilir. Kalıcı olarak PUBG Mobile hesabı nasıl silinir ve hesap kapatma işlemi adımları nelerdir sizler için derledik.

Haberin Devamı

PUBG, her geçen gün oyun kitlesini arttırmaya devam eder. Aynı zamanda pek çok farklı cihaz ve platform üzerinden kullanıcılarına önemli bir hizmet veriyor. Ama başlangıçta da rakipsiz olsa da günümüzde PUBG'nin her cihazda farklı rakipleri olduğu da söylenebilir. 

 Kalıcı Olarak PUBG Mobile Hesabı Nasıl Silinir ve Hesap Kapatma İşlemi Adımları 

 PUBG, her geçen gün oyuncu kitlesini daha çok arttırmaya devam eden pek çok farklı platform ve cihaz üzerinden kullanılıyor. Ama başlangıçta rakipsiz bir uygulama olsa da artık PUBG'nin her cihazda farklı bir şekilde rakipleri olduğunu da söylüyor. Bu nedenle de kimi oyun severlerin PUBG oynamak yerine diğer oyunlarda vakit geçirmeye başladığı da biliniyor.

PUBG Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? 

 PUBG adı verilen oyunun tam sürümünü bilgisayarlarınızda oynayabilmek için Steam üzerinden temin etmeniz gerekir. Buna bağlı olarak da, Steam üzerinden aldığınız PUBG oyunlarında hesabınızı silmeniz mümkün değildir. Çünkü oyun içinde bulunan hesabınız, Steam hesabınız ile bağlantı kurarak açılır. Ama direkt olarak Steam hesabınızı sildiğiniz zaman PUBG içinde bulunan hesabınız da silinir. 

Haberin Devamı

 Steam hesabınızı silmek için de Steam Müşteri Merkezi ile iletişime geçmeniz gerekir. Ama Steam hesabınızı silmek, Steam üzerinde yer alan diğer verilerinizin silinmesine yol açar. Buna da Steam içindeki oyun kütüphaneniz, Steam cüzdanınızda yer alan sanal para ve buna benzeyen her türlü veri de buna dahildir. 

 PUBG Lite Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? 

 PUBG'nin bilgisayarlar için kullanılan ikinci bir versiyonu daha bulunur. PUBG Lite adı verilen bu versiyonda ise, internet sitesi üzerinden bir hesap açılarak oyuna giriş yapılabilir. Dolayısı ile de PUBG Lite'ın Steam hesabınızla herhangi bir ilişkisi bulunmaz. Oyunun yapımcıları ise, PUBG Lite için açılmış olan bu hesapları da global hesap olarak da isimlendirir. Eğer PUBG Global hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız bu işlemi çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

 PUBG Mobile içinde hesabı silebilmek için bir yönlendirme ya da sekme bulunmaz. Ama farklı yollar kullanarak da hesabınızı kolaylıkla silebilirsiniz. Öncelikle, PUBG Mobile uygulamasını da mobil cihazınızdan silerek ve uygulamanın diğer uygulamalara daha kolay bir şekilde erişim sağlanabilmesi için verdiğiniz izinleri kaldırdığınız zaman hesabınız kısa bir süre içinde silinir. 

Haberin Devamı

 PUBG hesap silme işlemini gerçekleştirebilmek için de şu adımları takip edebilirsiniz: 

PUBG global hesabınızı tamamen silmek için öncelikle PUBG hesabınıza internet tarayıcınız üzerinden giriş yapmanız gerekir.

Hesabınıza giriş gerçekleştirdikten sonra da "Ayarlar" ibaresine tıklamanız gerekir. Buradan da "Kişisel Bilgiler" kısmına erişim sağlayabilirsiniz. 

Kişisel bilgiler sekmesi içinde "Hesabı Sil" bölümüne tıklayarak daha sonra da "Kaydet" kısmına tıklamanız gerekir. 

Bu noktadan sonra da internet sitesi, işleminizi güvenli bir şekilde yapabilmeniz için hesabınızı onaylamak ister. Bu aşamada ise, hesap şifrenizi tekrar girmeniz gerekir. Hesap şifrenizi yeniden girdikten sonra PUBG hesabınız da silinecek ve erişiminize de kapatılacaktır. Yapımcının belirttiğine göre ise, silinen bir hesabı yeniden geri almak mümkün değildir. Bu nedenle çok iyi karar verip hesap silme işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra hesabınızda bulunan tüm veriler ve eşyalar da silinir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!