Programsız Ve Programlı Video Format Değiştirme Nasıl Yapılır? Ücretsiz Video Değiştirme Programları

Güncelleme Tarihi:

Programsız Ve Programlı Video Format Değiştirme Nasıl Yapılır Ücretsiz Video Değiştirme Programları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:35

Video düzenleme programları, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlarınızda e-ticaret siteniz için videoları düzenlemenize yardımcı olur. Özellikle de video içerik üretmek sadece bir influencer ya da ajans ile çalışmak için yeterli bütçesi olmayan firmalar, ücretsiz video düzenleme programları ile kendi videolarını kolaylıkla üretebilirler. Programsız ve programlı video format değiştirme nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Mobil video düzenleme uygulamaları da video üretiminde çok önemli bir yere sahip olsa da PC üzerinde bazı video düzenlemeleri yapmak, detayları çok daha iyi görmenizi sağlarken, mobil uygulamaların sunmadığı bazı özellikleri de daha kolay kullanmanıza yardımcı olur.

Programsız ve Programlı Video Format Değiştirme Nasıl Yapılır?

Videolarınızı daha dikkat çekici bir hale getirmek ve bu içeriklerden daha fazla geri dönüşüm alabilmek için geçiş efektleri koymalı, videolarınızı düzenlemeli, sessiz oynatımına hazır hale getirebilmek için metinler ekleyerek, kullanıcılara kaliteli bir içerik sunmanız gerekir. Bunları da ücretsiz bir video düzenleme programları ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Video düzenleme işlemi, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlarda çeşitli amaçlarla çekilen görüntülerin bir araya getirilmesi ve yazı, ses ya da efekt gibi ilavelerin yapılmasını da kapsıyor. Günümüzde kişisel hobileri ya da işletmesi için video içerik üretmek isteyen ama bunun için herhangi bir profesyonelle çalışmak için yeterli bir bütçesi olmayan kişiler tarafından video edit programı sıkça tercih ediliyor.

Video birleştirme işlemleri için de mobil uygulama olarak çeşitli programlar bazı programlar bulunuyor olsa da bilgisayarlar için geliştirilen video düzenleme programı ve yardımcı programları, uygulamalarda gerçekleştirilemeyen çok sayıda farklı işlemi yapmaya da yardımcı oluyor. Bu tür programlar da kullanılarak videolar çok daha profesyonel bir şekilde düzenleniyor, estetik kaygısı yüksek kurgular yapılabiliyor ve efektler eklenebiliyor.

Ücretsiz Video Değiştirme Programları

Haberin Devamı

EaseUS Video Editor: Ücretli bir video düzenleme programı olarak da bilinen EaseUS Video Editor ile rahatlıkla profesyonel videolar hazırlayabilirsiniz. Kolay bir kullanıma sahip olan arayüzü ve gelişmiş özellikleri ile EaseUS Video Editor bütün video çalışmalarınızda işinizi önemli ölçüde kolaylaştırır. Video düzenleme programını, aynı zamanda hayat boyu sınırlı sürüm ile de kullanabilirsiniz. Sınırlı sürüm, videolarınıza fligran ekleyerek düzenlemenize izin verir. Fligransız videolar hazırlamak için de EaseUS Video Editor video düzenleme programını kullanmak için 3 farklı lisans seçeneğinden birini satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Openshot: Mac, Linux ve Windows işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilen Openshot, tamamen ücretsiz bir programdır. Üstelik çok kolay bir kullanıma ve oldukça sade bir arayüze sahiptir. Bu nedenle de en iyi video düzenleme programı olmasa da en iyiler arasında yer alıyor. Bu program ile videolarınızı istediğiniz gibi kırpabilir, watermark ilave edebilir, sürelerini kısaltabilir ve ses dosyası ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda başlık ve metin ilaveleri yapabilir ve yeşil ekranda bulunan çekimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda Openshot kullanıcılarına, videolarında kullanabilecekleri çok sayıda çeşitli efekt de sunuyor. Bu nedenle de çektiğiniz görüntüler üzerinde, herhangi bir ücret ödemeden istediğiniz sayıda düzenleme ve değişiklik yaparak ortaya dikkat çekici videolar çıkarabilir ve bunları da çeşitli mecralarda da yayınlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

VSDC: Windows işletim sistemi tarafından desteklenen VSDC programının, standart sürümünü ücretsiz olarak kullandırırken Pro sürümü için de kişilerden belirli bir miktar ücret istiyor. Ne kadar ücretsiz sürümde bazı özellikler kısıtlandırılmış olsa da yeşil ekran ve maskeleme düzenleme gibi profesyonel uygulamalar da kolaylıkla yapılabiliyor. Ücretli bir uygulama kadar profesyonelleşmediğinizi düşünseniz de bu uygulamayı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Çünkü ücretsiz bir sürüm ile de videolarınızda istediğiniz değişikliği ve düzenlemeyi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!