Pocophone F1 için kritik güncelleme geldi

Güncelleme Tarihi:

Pocophone F1 için kritik güncelleme geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2019 15:10

Xiaomi'nin popüler telefonlarından biri olan Pocophone F1 için önemli bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile bakın ne değişiyor?

Haberin Devamı

6.18 inç'lik ekranıyla gelen ve 1080x2246 piksel ekran çözünürlüğü sunan Pocophone F1, Snapdragon 845 işlemciden güç alıyor. Pocophone F1, pek çok amiral gemisinin aksine cam arka panel yerine sert yapılı bir polikarbonat gövdeye sahip. Bu durum, cihazın şıklığını bir miktar azaltsa da çok daha dayanıklı olmasını sağlıyor.

Pocophone F1, şaşırtıcı olmayan bir şekilde çift arka kameraya sahip. Yapay zeka desteğine sahip olan bu kameralar 25 farklı kategoride 206 ayrı sahneyi algılayabiliyor. Bu da çekilen fotoğrafların yazılım ile çok daha iyi hale gelmesini sağlıyor. Bir kızılötesi sensörle desteklenen yün tanıma kilidi ise sadece 0.4 saniyede ekran kilidini açabiliyor.

GÜNCELLEME İLE GELEN YENİLİKLER

Poco515 MB’lık MIUI 10.3.4 güncellemesi Mart 2019 güvenlik yamalarına ev sahipliği yaparken, uzun süredir test edilen birçok yeniliği Pocophone F1 ile buluşturuyor.

Haberin Devamı

Netflix, Amazon Prime Video, Google Play Video gibi platformlarda kullanıcıların HD içerikleri görüntüleyememesine neden olan Widevine L1 eksiği bu güncelleme ile gideriliyor. Aynı zamanda Game Turbo’da cihaz ile buluşuyor.

Adından da anlaşılabileceği üzere cihaz optimize edilerek oyun performansı artırılıyor. Bu özellik Honor’un GPU Turbo’yu duyurması ile akıllı telefon dünyasında yaygınlaştı. İşlemci ve grafik biriminin gücünden sonuna kadar yararlanılarak oyunlarda en iyi FPS değerinin elde edilmesi sağlanıyor.

Game Turbo sayesinde bunlara ek olarak bellek temizleme, ekran görüntüsü alma, Wi-Fi açıp kapatma ve hatta oyundan çıkmadan SIM kartlar arasında geçiş yapmak mümkün. Tüm bu işlemleri açılır pencereden yönetebiliyorsunuz.

Güncelleme ile 4K 60 FPS video kaydı mümkün hale getirilirken, kamera yeni yapay zeka modları ile güçlendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!