POCO F4 GT özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor! POCO F4 GT özellikleri neler?

Güncelleme Tarihi:

POCO F4 GT özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor POCO F4 GT özellikleri neler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 15:00

POCO F4 GT özellikleri ve fiyatı ile merak uyandırıyor. Yeni bir akıllı telefon modeliyle kullanıcıların karşısına çıkan POCO, F4 GT adını taşıyan yeni telefonun özellikleri ve fiyatı hakkında detayları paylaştı. İşte POCO F4 GT özellikleri ve Türkiye fiyatı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

POCO, F4 GT modeliyle teknoloji severlerin karşısına çıktı. 6.67 inç'lik ekran büyüklüğüyle gelen ve AMOLED ekran teknolojisini kullanan telefon, 120 Hz ekran yenileme hızı sunuyor. 2400 x 1080 piksel çözünürlük sunan ve 1 milyarı aşkın rengi ekrana yansıtabilen POCO F4 GT, 480 Hz dokunmatik örnekleme hızıyla da mobil oyuncuları hedefliyor.

POCO F4 GT ÖZELLİKLERİ

Qualcomm'un 4 nm sürecinde üretiken Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle gelen telefon, Adreno 730 GPU ile geliyor. 256 GB dahili hafıza ve 12 GB RAM'le kutusundan çıkan ürün, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 teknolojisini kullanıyor.

Yatay kullanımda rahat şarj için açılı bir USB-C kablosu ile gelen telefonun, arkasında f/1.9 diyaframa sahip olan 64 Megapiksel Sony IMX686 ana kamera yer alıyor. Bu kameraya 120 derece görüş açısı ve f/2.2 diyafram sunan 8 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel makro sensör eşlik ediyor. Titreşimlerden dolayı oluşacak bozulmaları minimuma indirmek için bir titreşim sensörü de kamera bölümüde yer alırken, ön tarafta 20 Megapiksel çözünürlük sunan Sony IMX596 bizleri karşılıyor.

Haberin Devamı

120W hızlı şarj desteği (HyperCharge) ile dikkat çeken telefon, 4700 mAh bataryaya sahip. Bu batarya ihtiyaç duyulması halinde 17 dakikada 0’dan tam şarja ulaşabiliyor. Oyun oynarken şarja devam etmeyi sağlayan bir seçenek de bulunuyor. Böylece daha az ısı üretiyor ve 27 dakikalık tam şarj süresi ile öne çıkıyor.

Poco F4 GT’nin arka tarafında bildirimler, pil şarj durumu ve oyunlarda ortaya çıkacak çeşitli görseller için RGB aydınlatma da sağlıyor.

Mobil oyuncular için özel olarak geliştirilen telefon, oyun için manyetik açılır tetikleyicilere, özel titreşim motoruna ve yan tarafta parmak izi tarayıcısına sahip. 5G’nin yanı sıra Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2’yi destekliyor. Dolby Atmos, Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless sertifikalarına sahip olan telefon, üzerinde dört hoparlör barındırıyor.

Android 12 işletim sistemi yüklü olarak kutusundan çıkan POCO F4 GT, MIUI 13 ara yüzüyle geliyor.

Biyometrik güvenlik tarafında da yapay zeka tabanlı yüz kilidi ile gelen telefon, parmak izi okuyucuya da sahip olacak

Haberin Devamı

POCO F4 GT TÜRKİYE FİYATI

POCO F4 GT 16999 TL'den kullanıcısı ile buluşuyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!