PlayStation Now servisinin kapsamı daralıyor!

Güncelleme Tarihi:

PlayStation Now servisinin kapsamı daralıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 07:23

Sony, uzun süredir PC, PlayStation 3, PS Vita ve Sony TV'lerde hizmet verdiği PlayStation Now uygulaması için şaşırtıcı bir kararın altına imza attı ve PlayStation Now'un artık yalnızca PC ve PlayStation 4 platformlarında sürdürüleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

2014 yılından bu yana hizmet vermekte olan PlayStation Now servisi sayesinde PlayStation TV, Sony Bravia TV, Sony Blu-ray oynatıcılar ve hatta Samsung TV'lerde dahi bazı PlayStation oyunlarını oynamak mümkün oluyordu. Fakat görünüşe göre Sony, bu servisin kapsamını ciddi anlamda küçültmeyi planlıyor.

PlayStation Now servisinin kapsamı daralıyor

2017 yılı sonuna geldiğimizde PlayStation Now hizmeti yalnızca PC ve PlayStation 4 platformları üzerinde hizmet veriyor olacak. PlayStation Now'ın Pazarlama Müdür olarak görev yapan Brian Dunn, "PlayStation Now servisi için tüm kaynaklarımızı ve odağımızı PC ile PlayStation 4 platformlarına kaydırmaya karar verdik. Bu şekilde PlayStation Now için planladığımız büyük yenilikleri ve geliştirmeleri çok daha rahat şekilde yapabileceğimizi düşünüyoruz." sözleriyle duruma açıklık getirmiş oldu.

Haberin Devamı

shiftdelete.net'in haberine göre PlayStation 3 ve PS Vita sahipleri de dahil olmak üzere artık PlayStation Now hizmetine elveda dememiz gerekiyor. Zaten ülkemizde hizmet vermiyordu ama yine de önemli bir gelişme olduğunu inkar edemeyiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!