PlayStation çılgınlığı dev sinema perdesinde

Güncelleme Tarihi:

PlayStation çılgınlığı dev sinema perdesinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2009 15:42

Popüler futbol oyunu PES 2010 tutkunları Wings Cicity Etiler'de bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Kaliteli konfor anlayışıyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Cinecity Sinemaları, CocaCola ve Sony PlayStation işbirliği ile bir ilke daha imza atıyor. Wings Cinecity Etiler’de gelişmiş surround ses sistemi ve dev sinema perdesi farkıyla  PlayStation tutkunları için düzenlenecek PES 2010 turnuvası ile iki kişi Güney Afrika’da gerçekleştirilecek olan Dünya Kupası 2010’na maç bileti, konaklama ve uçak bileti kazanacak.

Cinecity Sinemaları Coca Cola ve Sony PlayStation işbirliği ile 7’den 70’e herkesin severek oynadığı PES 2010 oyununun tutkunlarına bir turnuva düzenliyor. Wings Cinecity Etiler’de lig usulüyle yapılacak turnuvada katılımcılar dev sinema perdesinde gelişmiş sorround ses sistemi farkıyla kozlarını paylaşmanın keyfini yaşayacaklar. Turnuva sonunda birinci olan takım Dünya Kupası 2010’da gerçek futbol keyfi için Güney Afrika’ya uçacak.

Haberin Devamı

22 Aralık Salı akşamı başlayacak ve 18 Aralık itibariyle başvuru tarihinin sona ereceği Cinecity Pes 2010 Turnuvası’nda 2 kişilik takımlar 10’ar dakikalık maçlar ile rakipleriyle karşı karşıya gelecekler. Turnuvaya katılmak ve detaylı bilgi için www.cinecity.com.tr/pes2010turnuvasi adresine veya Wings Cinecity Etiler sinema gişelerine başvurabilirsiniz.

Takımların sinema salonunda yapacakları mücadeleleri seyirci olarak izleyebilir dev sinema perdesiyle de kendinizi stadyumda zannedebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!