PlayerUnknown’s Battlegrounds Steam'da zirveye oynuyor

Güncelleme Tarihi:

PlayerUnknown’s Battlegrounds Steamda zirveye oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 11:02

Erken erişimde olmasına rağmen Steam üzerinde gün geçtikçe daha da popüler olan PlayerUnknown’s Battlegrounds Steam'da dengeleri değiştirmeye devam ediyor. Oyun, uzun zaman listenin üst sıralarında bulunan GTA V'i bile geçti.

Haberin Devamı

En son hayatta kalan kişi olmaya çalışılan PlayerUnknown’s Battlegrounds PC oyun topluluğunun en popüler oyunlarından biri olmayı sürdürüyor.

15 Temmuz Cumartesi günü PlayerUnknown’s Battlegrounds 382.779 sayıdaki eşzamanlı Steam oyuncusuna ulaşarak, 360.762 anlık oyuncu sayısı ile en yüksek anlık oyuncu listesinde üçüncü olan Grand Theft Auto V'i koltuğundan etti ve üçüncü sıraya yerleşti. Oyunun üstünde ise yalnızca Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive ve Fallout 4 var. Steam'ın sahibi olan Valve, aynı zamanda Dota 2 ve Counter-Strike: Global Offansive'nın geliştiricisi konumunda.

Bluehole'un PlayerUnknown's Battlegrounds oyununun 471.955 eşzamanlı oyuncu ile listenin üçüncü sırasında yer alan Fallout 4'ü geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Oyunun 1,3 milyon oyuncu ile birinci sırada yer alan Dota2 'yi ve  850,000 anlık oyuncu ile ikincilik koltuğuna oturan Counter-Strike'i geçmesi şuan için mümkün gözükmüyor. 

BAKMADAN GEÇME!